GTA Vice City Rage Noel'e Çıkacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
GTA Vice City Rage Noel'e Çıkacak
Uzun süredir geliştirilmekte olan GTA Vice City Rage modu sonunda kamuya açılmaya hazırlanıyor. Bir "total conversion" modu, yani oyun içeriğini tümüyle elden geçiren bir mod olacak olan Vice City Rage yapımcı ekibinin duyurduğu üzere betaNoel sırasında indirmeye açılacakmış.

Yer olarak yine Vice City seçilmiş ve karakter olarak da Tommy Vercetti korunmuş, ancak öykü, atmosfer, silahlar ve ulaşım araçları tümüyle değiştirilecekmiş ve gece-gündüz çevrimi de geliştirilmiş.

Aşağıda ilki Şubat ayında, ikincisi de Temmuz sonunda yayınlanan iki videoyu izleyerek modun havası hakkında fikir edinebilirsiniz.

[video=youtube;H15lnSD2f5w]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H15lnSD2f5w[/video]

[video=youtube;QG3WzQsm9Vc]http://www.youtube.com/watch?v=QG3WzQsm9Vc&feature=player_embedded[/video]

fireman87

fireman87

Üye
Grafikler trail'deki gibi olursa oynayabilirim. Normali çok basit geliyor bana..

denizgedik

denizgedik

Üye
Bakalım çıkınca alırız

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş

fullwar

fullwar

Üye
Oyunu bayağı elden geçirmişler. Rockstar çalışıyor.

turkmen619

Üye
nokia telefonlar için hd gta yokmu ya

viktoreznov

viktoreznov

Üye
Tommy'yi özlemiştim doğrusu heyecanla beklediğim bir oyun :)

onurince

Üye
noele az kaldı :)

fullwar

fullwar

Üye
Bazı arkadaşlar okumamış olabilir. Betası Noel'de çıkacak ve bu bir mod yani muhtemelen elinizde Vice City olması lazım. Şimdiden temin etmekte fayda var. Ve ayrıca bir önceki mesajımda Rockstar demişim fakat modu "Rage Research Project Black" ekibi hazırlıyor. Sanırım Rockstar'danda ufak destekleri alıyorlar.

onurince

Üye
sistem gereksinimleri hakkında bi bilgi varmı ?

viktoreznov

viktoreznov

Üye
bu oyunu yükleyen var mı acaba?

fullwar

fullwar

Üye
bu oyunu yükleyen var mı acaba?

Oyun değil mod bu.

Bazı arkadaşlar okumamış olabilir. Betası Noel'de çıkacak ve bu bir mod yani muhtemelen elinizde Vice City olması lazım. Şimdiden temin etmekte fayda var. Ve ayrıca bir önceki mesajımda Rockstar demişim fakat modu "Rage Research Project Black" ekibi hazırlıyor. Sanırım Rockstar'danda ufak destekleri alıyorlar.

chesymoo

Üye
Vice City'de neyse o.

eminmisin bazı sitelerde GTA IV ile aynı diyorlar sistem gereksinimleri bi tekrar bakıp soylermisin ben şu anda indiriyorum modu eğer uyumlu deilse silcem nolr yardım şimdiden :tşk:

- - - Eklendi - - -

bu arada bide yeni bi ekran kartı almak istiyorum 2 gb olcak ve bide 1 gb ram önerlerinizi bekliyorum ha bide ram alınca ön cekine ekleniyormu yani benim şu anda 1gb ramım var 1gb daha takınca üzerinemi ekleniyor şimdiden :tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt