GTA Vice City Cep Telefonunda Oynadılar . Acaba Gerçek olabilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

djbadbul

Üye
Beyler yapmayın photoshop die bişe duymadınızmı hayatınızda.

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Resmin önünde telefonun camı da yok:D:D:D

Çok garip değil mi:D

Hem her iki telefonda nasıl yanı sahne yakalanmış o da muamma:D

Salihyet

Salihyet

Üye

bi,r şey daha dikkatimi çekti , geçen aylarda cvp yazmıştım ztn ama , telefonun jelatini bile üstünde :ehe

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
şu 6630 tutan el bile gerçek degil :) hem böyle bir şey olsa videosu olur saçma bence ama olsa kim ne derki hemen indiririz

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Neden OlmasınkiBence OLur.

alparslan12

Üye
nasıl yükleniyor

burak9400

burak9400

Üye
ne yükledin?

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşalr öyledemeyin gün geçtikçe herşey oluyor yeni telefonlarda pcden televizyon izliyorsanız pc oyunlarıda oynarsınız dieceğim şudur ki

telefondan aynagibi tv izliyorum ve neden olmasın kiii sahte demeyin gözünüz görmeden arkadaşalr bugün deil ama yarın kimbili telefondan knight online bile oynarızz

saygı duyanlar
aşşağılamak gibi olmasın ama çok bilgisizsin.ani bu olamaz imkansız bişi.telefonla pc bir olur mu?soruyorum sana arkadaşım?olur mu?tabiki de olamaz!!!bi de bu resimler donuna kadar sahte!!!

Tr-Maxicep

Tr-Maxicep

Üye
Sahte........:kotu:

burak9400

burak9400

Üye
Eee N'olmuş. bnde 3310 da Frontlines oynuyorum...:ehe
:kop::kop::kop::kop:

Siz şu komik resimleri bırakın, neden olmasın diyenler varr. Onlar beni daha çok güldürdü:kop::ehe
6600 da bıraksınlar Gta yı, Mario çalıştırsınlar bn ellerini öpecm.:kop::pro:
elimi öper misin?ben telefonumda mario oynuyorum:Distersen sana resimlerini göndere bilirim.tabiki de atari zevkini vermiyo ama aynısını 6600 da oynuyorumm.Büyük lokma ye büyük söz konuşma biraz abartmışsın :D

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaslar limewire aratin gta olarak buluyor jar olanini yukleyin ben yukledim telefonda oynuyorum
o dosyayı yolla da bizde oynayak

Nikopol

Üye
ben n78imde crysis oyunyom deeermişim :D

O-Xan

O-Xan

Üye
Fotomontaj olduğu belli, ama gerçekten de olabilir oyunu. Bu bilinmez, ama kaynaklar karşılamayabilir resimde görüldüğü gibi 6630, 6600 ların.

ressam58

ressam58

Üye
Tamamen bir photoshop görüntüsü.Zaten telefonların bu şekilde performansı şimdilik biraz imkansız.

ediesel

Üye
Tamamen yalan fake fotomontaj şuanda piyasada böyle ağır 3d grafikleri kaldırabilir bir telefon yok. Ama birkaç sene sonrası için bu lafımı yutmak zorunda kalabilirim zira nokia nın hd kalitesinde görüntü ve ses desteü, veren cep telefonları üzerinde çalıştığını duydum zira telefonlardaki bir sonraki adım herhalse kaliteli ses ve görüntü üzerine olabilir

***zWrC***

***zWrC***

Üye
Fakeeee

PlaJGezgini

PlaJGezgini

Üye
6600 Worms Oyunun En Dandiğini Zor Çalıştırıyo. GTA mı çalıştırıcak :d puhaha

Fake

Casy

Casy

Üye
6600 ve bu görüntüler bırakın beyler 6600 daha kendi oyunlarını zor çalıştırıyor

Noctivagant

Üye
Nano teknoloji sayesinde bir gün öle cep telefonları çıkacakki hem fotoraf makinalarını hemde konsolların pabuçunu dama atacak ama onun için daha çok vakit var. Biz görürmüyüz o günleri bilemiyorum

BOMB

BOMB

Üye
görüntüler daha gerçekçi olsaydı inanırdım

Casy

Casy

Üye
Nano teknoloji sayesinde bir gün öle cep telefonları çıkacakki hem fotoraf makinalarını hemde konsolların pabuçunu dama atacak ama onun için daha çok vakit var. Biz görürmüyüz o günleri bilemiyorum

o gün bu gün değil

kubilay7894

kubilay7894

Üye
arkadaşlar ben bu resimleri başka internet sayfasında gördüm ama gerçek değil değil foto montoaj yazıyordu şuan siteyi hatırlamıyorum ama bunlar gercek değil

Üst Alt