GTA Vice City Cep Telefonunda Oynadılar . Acaba Gerçek olabilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

ßurçiN

ßurçiN

Üye
    Konu Sahibi
GTA Vice City Cep Telefonunda Oynadılar . Acaba Gerçek olabilir mi ?
Arkadaşlar internette cep telefonlarında hakiki GTA Vice City oynatıldığını gösteren bir site dolaşıyor.

ADRES:

Birçok kişi böyle birşeyin olamayacağını,cep telefonlarının bilgisayar sistemleri gibi çalışamayacağını,resimlerin sahte olduğunu konuşuyor.Benimde içimden sahte gibi geliyor ama Japonlar işte neden olmasın.
Saygılar.

Ozan

Ozan

Admin
İlgi çekici, Sistem kaynakları karşıladığı ve uyarlandığı sürece neden olmasın ?

tolgha

tolgha

Üye
bencede gercek degıller 6600 da bu coook zorr

mservank

mservank

Üye
hiç gerçekçi değil 6630 da dikkat ederseniz boya biraz aşağıya taşmış 2. bu iki telefon 65536 renk yani ok cansız+görüntüler de pürüzsüz yani imkansız bence

yusufucan

yusufucan

Üye
Fake görüntüler...

Salihyet

Salihyet

Üye
FAKE ! Resim ben fake im diye bağırıyor.. İnsan resmi biraz soldurur kalitesizleştirir.. Madem cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar, bari adam gibi kesip, biraz oynasalarmış üstünde..

Ayrıca, böyle bir site 4. dk içinde kurulabilir.. Yani kaynak tamamen Cinali..

yorumlar :kop:

DaMaG3R

DaMaG3R

Üye
fake

Silinen Üye 299735

Üye
bu kadar net görüntüler:kop:

ugur3535

ugur3535

Üye
fake

byxxxx

Üye
Bn yükledim

Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
Daha 3D oyunlar yeni yeni çıkmaya başlamışken bu kadar gerçekçi vice city...:muha:
Hemde 6600'da...:kop::kop::kop:

İnsanları böyle kandırıyorlar işte...

emre3017

emre3017

Üye
en baştaki resimden neyin ne olduğu anlaşılıyor telefon ekranında olan bişe resim çekilince öyle görünmez baya sönük olur

byxxxxx ben yükledim demiş :D

qwertycuma

qwertycuma

Üye
fakeee.... dikkatli bakarsanız kenarlara bi foto yerleştirilmiş:D çocuk bile olsa kenarlardaki izleri görür.

maxirıdvan

Üye
Arkadaşalr öyledemeyin gün geçtikçe herşey oluyor yeni telefonlarda pcden televizyon izliyorsanız pc oyunlarıda oynarsınız dieceğim şudur ki

telefondan aynagibi tv izliyorum ve neden olmasın kiii sahte demeyin gözünüz görmeden arkadaşalr bugün deil ama yarın kimbili telefondan knight online bile oynarızz

saygı duyanlar

Soneday

Soneday

Üye
Montaj olduğu her halindne belli oluyor ve Vice Ctiy için 256 mb ram gerekir bunu bırak kullanılan objeler symbian'da desteklenmez dahah neler neler.Kim diyorsa yalancının tekiymiş.

maxirıdvan

Üye
soner abi nbr ben gudurıdvan
sende mi buraya takılıyosun soner abi

AHMET2525

AHMET2525

Üye
:sn:fake oğlu fake:):oke::coold::ehe

serkan_kup

serkan_kup

Üye
fakkkkkkkkkkkeeeee