GTA Vice City 10. Yıkında İOS Ve Androide Geliyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esokmen

Üye
Nedense bir anda yuzumde bir gulumseme olustu gercekten cok sevindim

grafikler düşürülerek donanımda düşürülür falan diye düşünmüştüm ,zaten bilgisayardaki gta 4'te stabillik sıfır bir mod yapıyorsun acayip buglar çıkıyor ben mesela gta 4'te araç modu yapımcısıyım eklediğim araçlar bazen kaldırıma çıktıklarında oyun donabiliyor o derece stabilasyon sorunu var ki bence o donanım o grafiklerin donanımı değil

- - - Eklendi - - -

benim için sorun yok seni düşünüyorum ben

anladım dediğim gibi yanlış yazmışım,evden acele çıkıyorduk ozaman da

gta4ü benim 8 gb ramli 1 gb ekran kartlı bilgisayarım kasıyor güldürmeyin lütfen. en az 8-9 senesi var mobil platforma geçmesi için.

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Vice City'i dört gözle bekliyorum. San Andreas da 10. yılında gelecek daha önce Rockstar Games Vice City ve San Andreas üzerinde çalıştıklarını söylemişti. Vice City geldiğine göre San Andreas da gelecek. Keşke her PC ve konsol klasikleri böyle eski oyunlarını Android için tekrardan çıkarsa. Rockstar Games Max Payne'i de çıkarmıştı takdir ediyorum bu hareketlerini.

aslında bakma onlarında işine geliyor aynı oyunu bir daha bir daha satıyorlar millete

amcalu1

Üye
Yalnız siz 8gb ram falan diyorsunuz da o pc için geçerli ps3 ün xbox360 ın donanımı çok mu iyi sanki optimizasyon la alakalı bence

mertxxxy

Üye
Umarım Galaxy W açar.GTA 3 30 - 40 snde atıyordu umarım GTA 3 kadar sorunlu olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...