sarisinboy123 Üye esmeran3' Alıntı: Telefon şu anda on numara kardeşim ne vasatı ? Genişletmek için tıkla ... Benimde öyle benim telefonu da övün
esmeran3' Alıntı: Telefon şu anda on numara kardeşim ne vasatı ? Genişletmek için tıkla ... Benimde öyle benim telefonu da övün
teknolojibaronu Üye sarisinboy123' Alıntı: 1 saate yakın ekran süresi almışsın ve vasat diyosun?Benim 1 saatte %12 gidiyor ama ben fu ll twitter ve maxicepe girmiştim yoksa benimde %10 du Genişletmek için tıkla ... Yok parlaklık yarım bile değil
sarisinboy123' Alıntı: 1 saate yakın ekran süresi almışsın ve vasat diyosun?Benim 1 saatte %12 gidiyor ama ben fu ll twitter ve maxicepe girmiştim yoksa benimde %10 du Genişletmek için tıkla ... Yok parlaklık yarım bile değil
sarisinboy123 Üye esmeran3' Alıntı: Senin telefon on numara asıl kral sensin Genişletmek için tıkla ... Biliyorum
teknolojibaronu Üye alical33' Alıntı: azönce usb kablo taktım keşke azönce yazsaydın sonra bi bakiyimde ss atarım Genişletmek için tıkla ... Peki sorun değil
alical33' Alıntı: azönce usb kablo taktım keşke azönce yazsaydın sonra bi bakiyimde ss atarım Genişletmek için tıkla ... Peki sorun değil
sarisinboy123 Üye mehmet yasir' Alıntı: Yok parlaklık yarım bile değil Genişletmek için tıkla ... Benim yarım ve benim tel s4 ve senin tel note 3 yani biri 2600 mah batarya diğeri 3200 mah batarya. Ve benim tel daha iyi sonuçlar alıyor ne iş
mehmet yasir' Alıntı: Yok parlaklık yarım bile değil Genişletmek için tıkla ... Benim yarım ve benim tel s4 ve senin tel note 3 yani biri 2600 mah batarya diğeri 3200 mah batarya. Ve benim tel daha iyi sonuçlar alıyor ne iş
teknolojibaronu Üye alical33' Alıntı: azönce usb kablo taktım keşke azönce yazsaydın sonra bi bakiyimde ss atarım Genişletmek için tıkla ... Kalemi kullanmakta şarj yer mi
alical33' Alıntı: azönce usb kablo taktım keşke azönce yazsaydın sonra bi bakiyimde ss atarım Genişletmek için tıkla ... Kalemi kullanmakta şarj yer mi
sarisinboy123 Üye mehmet yasir' Alıntı: Kalemi kullanmakta şarj yer mi Genişletmek için tıkla ... Hayır
teknolojibaronu Üye sarisinboy123' Alıntı: Benim yarım ve benim tel s4 ve senin tel note 3 yani biri 2600 mah batarya diğeri 3200 mah batarya. Ve benim tel daha iyi sonuçlar alıyor ne iş Genişletmek için tıkla ... Valla bende anlamadım noluyor güncelleme de yok
sarisinboy123' Alıntı: Benim yarım ve benim tel s4 ve senin tel note 3 yani biri 2600 mah batarya diğeri 3200 mah batarya. Ve benim tel daha iyi sonuçlar alıyor ne iş Genişletmek için tıkla ... Valla bende anlamadım noluyor güncelleme de yok
sarisinboy123 Üye mehmet yasir' Alıntı: Valla bende anlamadım noluyor güncelleme de yok Genişletmek için tıkla ... Ahaha S4 king
mehmet yasir' Alıntı: Valla bende anlamadım noluyor güncelleme de yok Genişletmek için tıkla ... Ahaha S4 king
teknolojibaronu Üye sarisinboy123' Alıntı: Ahaha S4 king Genişletmek için tıkla ... Öyle deme siz bizden çok güncelleme aldınızzzz...
sarisinboy123' Alıntı: Ahaha S4 king Genişletmek için tıkla ... Öyle deme siz bizden çok güncelleme aldınızzzz...
sarisinboy123 Üye mehmet yasir' Alıntı: Öyle deme siz bizden çok güncelleme aldınızzzz... Genişletmek için tıkla ... Yoo yok öyle bişey?
mehmet yasir' Alıntı: Öyle deme siz bizden çok güncelleme aldınızzzz... Genişletmek için tıkla ... Yoo yok öyle bişey?
alical33 Üye mehmet yasir' Alıntı: Kalemi kullanmakta şarj yer mi Genişletmek için tıkla ... yemez ya niye yesin ama kitkatla pil biraz düzene girdi sanki
mehmet yasir' Alıntı: Kalemi kullanmakta şarj yer mi Genişletmek için tıkla ... yemez ya niye yesin ama kitkatla pil biraz düzene girdi sanki
teknolojibaronu Üye alical33' Alıntı: yemez ya niye yesin ama kitkatla pil biraz düzene girdi sanki Genişletmek için tıkla ... Bana kitkat gelmedi otadan mı update ettin??
alical33' Alıntı: yemez ya niye yesin ama kitkatla pil biraz düzene girdi sanki Genişletmek için tıkla ... Bana kitkat gelmedi otadan mı update ettin??
sarisinboy123 Üye alical33' Alıntı: yemez ya niye yesin ama kitkatla pil biraz düzene girdi sanki Genişletmek için tıkla ... Demiştim kitkatla pil daha uzun gidicek diye
alical33' Alıntı: yemez ya niye yesin ama kitkatla pil biraz düzene girdi sanki Genişletmek için tıkla ... Demiştim kitkatla pil daha uzun gidicek diye
alical33 Üye sarisinboy123' Alıntı: Demiştim kitkatla pil daha uzun gidicek diye Genişletmek için tıkla ... haklıymışsın demekki
sarisinboy123' Alıntı: Demiştim kitkatla pil daha uzun gidicek diye Genişletmek için tıkla ... haklıymışsın demekki
sarisinboy123 Üye mehmet yasir' Alıntı: Bana kitkat gelmedi otadan mı update ettin?? Genişletmek için tıkla ... Zaten türkiyeye kitkat gelmedi daha. Önümüzdeki günlerde gelicek Hatta önümüzdeki haftalarda
mehmet yasir' Alıntı: Bana kitkat gelmedi otadan mı update ettin?? Genişletmek için tıkla ... Zaten türkiyeye kitkat gelmedi daha. Önümüzdeki günlerde gelicek Hatta önümüzdeki haftalarda
alical33 Üye ama 4.4 de müzik çalarken kilit ekranına albüm kapağı geliyor mesaj gelince kilit ekranında görünmüyor ona sinir oldum bi ayarıda yok
ama 4.4 de müzik çalarken kilit ekranına albüm kapağı geliyor mesaj gelince kilit ekranında görünmüyor ona sinir oldum bi ayarıda yok