esmeran3
Üye
Ama öyle deme şimdi lg g2 dünyanın en iyi telefonuŞu g2 den bide ben almalıyım ya ciddenya batarya farkı demişsiniz arkadaşlar 400 mA az s4 ün bataryası kurban oluyum bu da en fazla 2 saat felan fazla götürür
Bakın s4 ile g2 karşılaştırılamaz nedeni iseBirisi Qualcom İşlemcili birisi ise exnyos işlemcili
Ve g2 nin ara yüzü s4 e göre daha basit ve daha kötükimseyi kırmaya gerek yok hiç beğenmiyorum ben arayüzünü lg nin
Ayrıca samsung yeni geliştirdiği arayüz ile her şey daha güzel olacak estetik var şu anda da yeni gelecek arayüzde
Ayrıca böyle birbirlerinize laf sokma çabalarından da kurtulun kardeşimherkesin yaşı konuşmasından belli olur lg g2 çok güzel bir cihaz ama cihazın arayüzünde estetik yok
Ama s4 de hafife alıncak bir cihaz değil kardeşim
Ama öyle deme şimdi lg g2 dünyanın en iyi telefonu
Doğrudur kardeşim katılıyorum. Ama o 2 saatlik zaman dilimide az değil doğrusu. Arayüz konusuna gelince bilmiyorum benim hoşuma gidiyor doğrusu. Sıkılırsak ta bir sürü rom var değiştiririz .Şu g2 den bide ben almalıyım ya ciddenya batarya farkı demişsiniz arkadaşlar 400 mA az s4 ün bataryası kurban oluyum bu da en fazla 2 saat felan fazla götürür
Bakın s4 ile g2 karşılaştırılamaz nedeni iseBirisi Qualcom İşlemcili birisi ise exnyos işlemcili
Ve g2 nin ara yüzü s4 e göre daha basit ve daha kötükimseyi kırmaya gerek yok hiç beğenmiyorum ben arayüzünü lg nin
Ayrıca samsung yeni geliştirdiği arayüz ile her şey daha güzel olacak estetik var şu anda da yeni gelecek arayüzde
Ayrıca böyle birbirlerinize laf sokma çabalarından da kurtulun kardeşimherkesin yaşı konuşmasından belli olur lg g2 çok güzel bir cihaz ama cihazın arayüzünde estetik yok
Ama s4 de hafife alıncak bir cihaz değil kardeşim
Aynen "Doğrudur kardeşim katılıyorum. Ama o 2 saatlik zaman dilimide az değil doğrusu. Arayüz konusuna gelince bilmiyorum benim hoşuma gidiyor doğrusu. Sıkılırsak ta bir sürü rom var değiştiririz .
Kimsenin kimseye laf soktuğu yok aslında . Ben s4 tü de hafife almadım sadece yorumlardada belirttim g2 s4 de göre donanım açısından daha güçlü diye ( yalan mı ? ) veriler ortada. Bir zamanlar bende almayı düşünüyordum s4 ü ama g2 çıktıktan sonra işler değişti. Daha az paraya daha yüksek donanım alıyorsun.. neyse umarım dediklerim anlaşılmıştır
Doğrudur kardeşim katılıyorum. Ama o 2 saatlik zaman dilimide az değil doğrusu. Arayüz konusuna gelince bilmiyorum benim hoşuma gidiyor doğrusu. Sıkılırsak ta bir sürü rom var değiştiririz .
Kimsenin kimseye laf soktuğu yok aslında . Ben s4 tü de hafife almadım sadece yorumlardada belirttim g2 s4 de göre donanım açısından daha güçlü diye ( yalan mı ? ) veriler ortada. Bir zamanlar bende almayı düşünüyordum s4 ü ama g2 çıktıktan sonra işler değişti. Daha az paraya daha yüksek donanım alıyorsun.. neyse umarım dediklerim anlaşılmıştır
Note 3 harika ya note 3 aşığıyım benBen de bi ara note 3 le G2 arasındaydım zevk meselesi bende tuş yapılandırılmasıni beğenmedim tamamen kişisel bence.
Evet aynen zevk meselesi. Not3 te güzel bir cihaz ama ekran büyük. yani bana göreBen de bi ara note 3 le G2 arasındaydım zevk meselesi bende tuş yapılandırılmasıni beğenmedim tamamen kişisel bence.
Kabullenmen güzel ufaklıkAynen ""
Doğrudur kardeşim katılıyorum. Ama o 2 saatlik zaman dilimide az değil doğrusu. Arayüz konusuna gelince bilmiyorum benim hoşuma gidiyor doğrusu. Sıkılırsak ta bir sürü rom var değiştiririz .
Adam gibi konuş. Seviyesizliğe bak ya.Ayrıca note 3 phablet olduğu için ekranı büyük olabilir mi "ufaklık"?Evet aynen zevk meselesi. Not3 te güzel bir cihaz ama ekran büyük. yani bana göre
Kabullenmen güzel ufaklık
Anladım kardeşim dediklerini ama sadece işlemci farkı var dediğim gibi eğer Qualcom SnapDragon 800 işlemci kullanılsaydıg2 ile kafa kafaya giderdi her türlü ama işte tüm kötü olay işlemci kardeşim Dediğin gibi işlemci daha güçlü
Adam gibi konuş. Seviyesizliğe bak ya.Ayrıca note 3 phablet olduğu için ekranı büyük olabilir mi "ufaklık"?
Aksini iddiaa etmedim kiAdam gibi konuş. Seviyesizliğe bak ya.Ayrıca note 3 phablet olduğu için ekranı büyük olabilir mi "ufaklık"?
Işlemci exynos olma sebebi samsung kendisi ürettiği için daha ucuza mal oluyor 9505 olma sebebi amerikada exynos işlemci yasakmis
Ufaklık diye ben mi seviyesiz oluyorum :SFazla ilerlemesekadminler konuya el atmasın
Zaten benchmarklarda s4 için exynoslu versiyonu daha iyi bi puan alıyorevet biliyorum kardeşimherşeyinin neyin nasıl olduğunu ama yaptığı işlemcide hafife alınacak bir işlemci değil kendi işlemcisini yapması güzel birşey
evet biliyorum kardeşimherşeyinin neyin nasıl olduğunu ama yaptığı işlemcide hafife alınacak bir işlemci değil kendi işlemcisini yapması güzel birşey
Evet hem maliyeti azalıyor hem de insanın kendi ürettiği birşeyi geliştirmesi (performans açısından) daha verimli oluyor.evet biliyorum kardeşimherşeyinin neyin nasıl olduğunu ama yaptığı işlemcide hafife alınacak bir işlemci değil kendi işlemcisini yapması güzel birşey
Ufaklık diye ben mi seviyesiz oluyorum :S
Zaten benchmarklarda s4 için exynoslu versiyonu daha iyi bi puan alıyor
sanırım aynı şeyi belirttikBencede güzel insan kendi yaptığı şeyin hatasını daha iyi bilir sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?