fk555897
Üye
SD dosyasını Android/Obb'nin içine attın mı?s4 e kuramadım yahu download da kalıyor öyle :/ varmı s4 e kuran
SD dosyasını Android/Obb'nin içine attın mı?s4 e kuramadım yahu download da kalıyor öyle :/ varmı s4 e kuran
evet sd yi obb ye attım, oradakileri aşama aşama yaptım yine de download da kalıyorSD dosyasını Android/Obb'nin içine attın mı?
Modern modun obb dosyası yok kardeşim. Orjinali ile değiştirilmesi gereken kısımlar ise oyunun data dosyalarından oluşmakta.hocam madem degiştiricez orjinal obb dosyasıyla bu modern mod yamasının obb sini ozman neden orjinal 1.0.5 gta bulunmalı ki direk bu modern modun obbsini atsak çalışmaz mı?
Modern modun obb dosyası yok kardeşim. Orjinali ile değiştirilmesi gereken kısımlar ise oyunun data dosyalarından oluşmakta.

Var.Merhabalar suanda indirdim kurcamda elinizde ccheater falan varmi ramazanda vakit gecsin diye bitirmeyi dusunuyorumda![]()
dostum buldum sen daha once atmıssın
varmı baska tavsiyen most wanted gta mc4 kurdumMaç oyunu seversen Fifa 14dostum buldum sen daha once atmıssınvarmı baska tavsiyen most wanted gta mc4 kurdum

hepsini nexus 5 alırmıkiMaç oyunu seversen Fifa 14
Gangster vegas
Dead space
Nova 3
Bunlar güzel oyunlar.![]()

Elbettehepsini nexus 5 alırmıki![]()
![]()
Bak uzantılı dosyayı .apk olarak değiştirin sorun ortadan kalkar.Bugün oyunu yeniden kurmak istedim 4shared linkindeki apk bak uzantılı ve kurulamıyo..