Açıklamada test için yapıldığını yazmışlar zaten. Çökme yine var diyor ama kolay editlediklerine göre geriye kalan hataları da düzeltirler. Zaten artık 2.5gb telefondan indirmeyle beklememiz gerekmicek siteye hazır yüklemişler
Açıklamada test için yapıldığını yazmışlar zaten. Çökme yine var diyor ama kolay editlediklerine göre geriye kalan hataları da düzeltirler. Zaten artık 2.5gb telefondan indirmeyle beklememiz gerekmicek siteye hazır yüklemişler
Beyler lumia 920 ye windowsphonehub ın verdiği xap ı yüklemeye çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum hiç yüklenmiyor. Cihazım ücretli developer unlocklu.
Hata şu: Error-deployment optimization failed with error “unable to read input file”...”
linki yanlış vermişsin (sanırım). Hem o dosyaları denedim ben + olarak üzerinde bende oynamalar yapıp düzenlemeye çalıştım ama 10 dakikayı geçmiyor. Hala atma problemi var