Öneri gta san andreas kasma sorunu, s 3 neo

Sponsorlu Bağlantılar

kartalim91

kartalim91

Üye
grafik kartı yetersiz o yüzden yavaş oynanıyor daha önce sony sp vardı bende çok akıcı şekilde oynuyordum zaten o telefonun açamadığı oyun yoktu

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
grafik kartı yetersiz o yüzden yavaş oynanıyor daha önce sony sp vardı bende çok akıcı şekilde oynuyordum zaten o telefonun açamadığı oyun yoktu
tabi açar xperia sp dediğin cihaz adreno 320 ile ve HD(1280x720p) ekranla geliyor bu grafik işlemcisi full hd yi bile rahat kaldırıyorken spyi uçurur

killer53

killer53

Üye
tabi açar xperia sp dediğin cihaz adreno 320 ile ve HD(1280x720p) ekranla geliyor bu grafik işlemcisi fu ll hd yi bile rahat kaldırıyorken spyi uçurur
Bu sony bu cihazi yapti ama yani islemciyi cift cekirdek yapmasi kotu ve alan kisilerin cogu nedense hep sikayetci :( bende desire 816 var adreno 305 var 30 35 fps aliyorum asphalt 8 de adreno 320 olsa 40 50 fps arasi alirdi belkide bide ekran 720 p olunca etkiliyor 1080p de oynayinca haliyle fps 10 a kadar dusuyor ama on numara goruntu veriyor ust seviye cihaz almak lazim :D

kartalim91

kartalim91

Üye
Bu sony bu cihazi yapti ama yani islemciyi cift cekirdek yapmasi kotu ve alan kisilerin cogu nedense hep sikayetci :( bende desire 816 var adreno 305 var 30 35 fps aliyorum asphalt 8 de adreno 320 olsa 40 50 fps arasi alirdi belkide bide ekran 720 p olunca etkiliyor 1080p de oynayinca haliyle fps 10 a kadar dusuyor ama on numara goruntu veriyor ust seviye cihaz almak lazim :D
çift çekirdek olması önemli değil ki cihazda kronik problemler var, öncelikle çok ısınıyor kamerası 8 megapikselin karşılığını vermiyor ekran soluk bir görüntü veriyor ve daha sayamadığım birçok sıkıntı var sony o cihazı piyasadan nasıl toplatmadı anlamadım.

killer53

killer53

Üye
çift çekirdek olması önemli değil ki cihazda kronik problemler var, öncelikle çok ısınıyor kamerası 8 megapikselin karşılığını vermiyor ekran soluk bir görüntü veriyor ve daha sayamadığım birçok sıkıntı var sony o cihazı piyasadan nasıl toplatmadı anlamadım.
Ben sony teknisyeniyim kamera fotoyu cektikten sonra goruntu iyilesiyor isinma problemi ise direk islemci alimunyum plaka uzerinde oldugu icin isinmasi normal isinmayan cihaz yok ekran ise parlakligi artirdiktan sonra biraz goruntu iyilesiyor ama o telefon benim icinde fail bir cihaz problemleri cok :D

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ben sony teknisyeniyim kamera fotoyu cektikten sonra goruntu iyilesiyor isinma problemi ise direk islemci alimunyum plaka uzerinde oldugu icin isinmasi normal isinmayan cihaz yok ekran ise parlakligi artirdiktan sonra biraz goruntu iyilesiyor ama o telefon benim icinde fail bir cihaz problemleri cok :D
yalana gerek yok siyahlar bildiğiniz gri ve ekran parlaklığı düşük renkler biraz soluk (amoled e göre en son ben de note 2 varken yan yana koyup kullanmıştım ozaman anladım)

• Beğen
Tepkiler: killer53 ve MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
yalana gerek yok siyahlar bildiğiniz gri ve ekran parlaklığı düşük renkler biraz soluk (amoled e göre en son ben de note 2 varken yan yana koyup kullanmıştım ozaman anladım)
note2, spnin ekranına osmanlı tokatı atar :ehe

killer53

killer53

Üye
tamamen fail :D

-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
    Konu Sahibi
4.4 4 geleck telefonuma ne zaman gelecek.??

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
s3 neo ya 2. çeyrek ve sonrasında gelmesi planlanıyor

kartalim91

kartalim91

Üye
android L vermedikten sonra hiç vermesinler sanki bu sürümden farkı ne

killer53

killer53

Üye
Samsung 4.4.4 u ilk s3 neo ya verdi bizim ulkede kullanilmayan modele ama s5 ya da s4 e note 3 e vermedi biraz cahil guncelleme konusunda

-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
    Konu Sahibi
hani daha güncelleme gelmedi bana

-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
    Konu Sahibi
ok
Kardeşlerim gta san i internetten data apk olarak indirdim . kasmalar dosya eksiliginden veya dosyalar da oynanma yapıldığı için olabilir mi??? google playden ücretli indirsem nasıl olur??

tolgahk9300

tolgahk9300

Üye
bende 8 ay önce s3 aldım 9300 kernel felan orjinalde san anderas kasmıyodu ortada şimdi oc felan çektim normalde cpu 1.8 ghz alıyom performance moduna alıp gpu ayarlarından mali 400 ü 700 mhz açıyom asphat8 son grafik kasmanın adı geçmiyo discovery 2 felan hikaye hergün disco 2 yle kapıştırıom her zman vuruyo

Üst Alt