Mali 450 iyimi mt 6592 işlemci ile birlikte olan Discovery 2 nin533 mhz x4
İyidir tahminimce bir bilgim yok açıkçası.Mali 450 iyimi mt 6592 işlemci ile birlikte olan Discovery 2 nin
tabi açar xperia sp dediğin cihaz adreno 320 ile ve HD(1280x720p) ekranla geliyor bu grafik işlemcisi full hd yi bile rahat kaldırıyorken spyi uçururgrafik kartı yetersiz o yüzden yavaş oynanıyor daha önce sony sp vardı bende çok akıcı şekilde oynuyordum zaten o telefonun açamadığı oyun yoktu
Bu sony bu cihazi yapti ama yani islemciyi cift cekirdek yapmasi kotu ve alan kisilerin cogu nedense hep sikayetcitabi açar xperia sp dediğin cihaz adreno 320 ile ve HD(1280x720p) ekranla geliyor bu grafik işlemcisi fu ll hd yi bile rahat kaldırıyorken spyi uçurur
bende desire 816 var adreno 305 var 30 35 fps aliyorum asphalt 8 de adreno 320 olsa 40 50 fps arasi alirdi belkide bide ekran 720 p olunca etkiliyor 1080p de oynayinca haliyle fps 10 a kadar dusuyor ama on numara goruntu veriyor ust seviye cihaz almak lazim 
çift çekirdek olması önemli değil ki cihazda kronik problemler var, öncelikle çok ısınıyor kamerası 8 megapikselin karşılığını vermiyor ekran soluk bir görüntü veriyor ve daha sayamadığım birçok sıkıntı var sony o cihazı piyasadan nasıl toplatmadı anlamadım.Bu sony bu cihazi yapti ama yani islemciyi cift cekirdek yapmasi kotu ve alan kisilerin cogu nedense hep sikayetcibende desire 816 var adreno 305 var 30 35 fps aliyorum asphalt 8 de adreno 320 olsa 40 50 fps arasi alirdi belkide bide ekran 720 p olunca etkiliyor 1080p de oynayinca haliyle fps 10 a kadar dusuyor ama on numara goruntu veriyor ust seviye cihaz almak lazim
![]()
Ben sony teknisyeniyim kamera fotoyu cektikten sonra goruntu iyilesiyor isinma problemi ise direk islemci alimunyum plaka uzerinde oldugu icin isinmasi normal isinmayan cihaz yok ekran ise parlakligi artirdiktan sonra biraz goruntu iyilesiyor ama o telefon benim icinde fail bir cihaz problemleri cokçift çekirdek olması önemli değil ki cihazda kronik problemler var, öncelikle çok ısınıyor kamerası 8 megapikselin karşılığını vermiyor ekran soluk bir görüntü veriyor ve daha sayamadığım birçok sıkıntı var sony o cihazı piyasadan nasıl toplatmadı anlamadım.

yalana gerek yok siyahlar bildiğiniz gri ve ekran parlaklığı düşük renkler biraz soluk (amoled e göre en son ben de note 2 varken yan yana koyup kullanmıştım ozaman anladım)Ben sony teknisyeniyim kamera fotoyu cektikten sonra goruntu iyilesiyor isinma problemi ise direk islemci alimunyum plaka uzerinde oldugu icin isinmasi normal isinmayan cihaz yok ekran ise parlakligi artirdiktan sonra biraz goruntu iyilesiyor ama o telefon benim icinde fail bir cihaz problemleri cok![]()
note2, spnin ekranına osmanlı tokatı ataryalana gerek yok siyahlar bildiğiniz gri ve ekran parlaklığı düşük renkler biraz soluk (amoled e göre en son ben de note 2 varken yan yana koyup kullanmıştım ozaman anladım)

Samsung biraz bekleticek4.4 4 geleck telefonuma ne zaman gelecek.??
Sendeki s3 neo modeli i9301Q olduğu için bekliceksinhani daha güncelleme gelmedi bana
hani daha güncelleme gelmedi bana