Gta San Andreas açılmıyor lütfen yardım edin!!

Sponsorlu Bağlantılar

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
Gta San Andreas açılmıyor lütfen yardım edin!!
Arkadaşlar gta sa yı kuruyorum ***** yapıyorum kurulumda hiç bir sorun çıkmıyor ama oyunu açıyorum tanıtım videoları falan geliyor ama tam oyuna başlama menüsü gelecek oyundan atıyor beni. Işletim sistemim Windows 7 home premium. Uyumlu değildir diye özellikleriniden uyumluluğunu xp yaptım ama yine açılmıyor lütfen yardım edin.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Arkadaşlar gta sa yı kuruyorum ***** yapıyorum kurulumda hiç bir sorun çıkmıyor ama oyunu açıyorum tanıtım videoları falan geliyor ama tam oyuna başlama menüsü gelecek oyundan atıyor beni. Işletim sistemim Windows 7 home premium. Uyumlu değildir diye özellikleriniden uyumluluğunu xp yaptım ama yine açılmıyor lütfen yardım edin.

Crac*k yapıyorsunuz fakat, kullandığınız Crac*k uyumlu olmayabilir. Oyun başlama menüsü geçtikten sonra atıyor ise Crac*k hatalıdır ve mutlaka onarılmış Crac*k'i indirip, oyunun kurulu olduğu dizine atmanız gerekir. Eğer sorun Crac*k'ten kaynaklanmıyor ise o zaman Ekran kartınızın güncel Driver'ını indirin, kurduktan sonra Ekran kartı sürücüsü güncellenmiş olacaktır. Ayrıca uyumluluk modu her zaman işe yaramaz ki, DirectX 9.0c Windows Vista ve Windows 7 İşletim Sistemlerinde barındırılmadığı için GTA San Andreas'da DirectX 9.0c'yi istediğinden dolayı oyun da açılmayabilir. Bu yüzden de DirectX 9.0c'nin son sürümünü indirip, kurmalısınız ki oyunda sağlıklı çalışabilsin.

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Crac*k yapıyorsunuz fakat, kullandığınız Crac*k uyumlu olmayabilir. Oyun başlama menüsü geçtikten sonra atıyor ise Crac*k hatalıdır ve mutlaka onarılmış Crac*k'i indirip, oyunun kurulu olduğu dizine atmanız gerekir. Eğer sorun Crac*k'ten kaynaklanmıyor ise o zaman Ekran kartınızın güncel Driver'ını indirin, kurduktan sonra Ekran kartı sürücüsü güncellenmiş olacaktır. Ayrıca uyumluluk modu her zaman işe yaramaz ki, DirectX 9.0c Windows Vista ve Windows 7 İşletim Sistemlerinde barındırılmadığı için GTA San Andreas'da DirectX 9.0c'yi istediğinden dolayı oyun da açılmayabilir. Bu yüzden de DirectX 9.0c'nin son sürümünü indirip, kurmalısınız ki oyunda sağlıklı çalışabilsin.

windows7 lerde en son DirectX11.0c oldugundan çalıştırmıyor olabilirmi ?

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye

windows7 lerde en son DirectX11.0c oldugundan çalıştırmıyor olabilirmi ?

Bende arkadaşa bunu anlatıyorum. Yani DirectX 11.0c, DirectX 9.0c'yi barındırmadığından dolayı ve oyunun sağlıklı çalışabilmesi için, DirectX 9.0c'nin güncel sürümünü indirip kurması gerekmektedir.

halidgiray

halidgiray

Üye
kardeş sorunsuz bi bilgisayar için xp yada 7 kullanmalısın ve dotnet serisini, adobe dörtlüsünü, vbrunları, silverlight ı, svgiew ı, directx i, xpsp2de msi4.5sdk ve installer 3.5 i ve güncel driverleri kurmalısın driverleri bulamıyosan slimdirivers ı kullanabilirsin.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
kardeş windows 7 kullanıyorum zaten de o dediğin programları nerde bulabilirim veya hepsini yüklemem gerekiyor mu
ayrıca oyunun dvdsi içinde zaten bir directx var. Oyunun çalışması için gereken directx o değil mi yoksa gerçekten başka bir directx mi kurmalıyım

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Bakın bu DirectX, diğer programlar gibi basit değildir ve Microsoft'undur. Yani oyunların çalışması için gerekli olan dosyaları içinde barındırır. Kısacası nesnelerin, objelerin, kaplamaların ve seslerin tam oturabilmesi ve sağlıklı çalışabilmesi için oyunun istediği DirectX sürümü hangisi ise, ona göre kurulum yapılmalıdır. Verdiğim linkteki DirectX 9.0c'yi indirin ve kurarken eğer bir klasör belirlemeniz gerekiyor ise C:\'ye bir klasör açarak kurun ve kurduktan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın, oyununuzu oynayın.

Yukarıdaki arkadaş biraz saçmalamış. Adobe, Silverlight ve Windows Installer'ın oyunun çalışması ile bir ilgisi yoktur.

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Bakın bu DirectX, diğer programlar gibi basit değildir ve Microsoft'undur. Yani oyunların çalışması için gerekli olan dosyaları içinde barındırır. Kısacası nesnelerin, objelerin, kaplamaların ve seslerin tam oturabilmesi ve sağlıklı çalışabilmesi için oyunun istediği DirectX sürümü hangisi ise, ona göre kurulum yapılmalıdır. Verdiğim linkteki DirectX 9.0c'yi indirin ve kurarken eğer bir klasör belirlemeniz gerekiyor ise C:\'ye bir klasör açarak kurun ve kurduktan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın, oyununuzu oynayın.

Yukarıdaki arkadaş biraz saçmalamış. Adobe, Silverlight ve Windows Installer'ın oyunun çalışması ile bir ilgisi yoktur.

Bu dirext için teşekkür ediyorum benimki eylül 2009'da kalmış :)

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
pc mühendisi dediğini yapıp saniyede 10kb hızlı internetle directx 9.0c yi indirdim kurdum ama yine açılmıyor işte:off::off::off::vur

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
pc mühendisi dediğini yapıp saniyede 10kb hızlı internetle directx 9.0c yi indirdim kurdum ama yine açılmıyor işte:off::off::off::vur

Bu kadar kızmanın gereği yoktur ve bundan hiç hoşlanmadığımı belirteyim. Size en iyi şekilde yardım etmeye çalışıyoruz burada... Size deniliyor ki, San Andreas'ın sağlıklı çalışabilmesi için Windows XP İşletim Sistemi kullanmanız şarttır. Burada bir İşletim Sistemine bağlı olarak uyumsuzluk söz konusudur. Tabi Windows Vista ve Windows 7'de de çalışabilir. Fakat şu bir gerçektir ki, oyununuz da bozuk olabilir ve tekrar söylüyorum. Muhtemelen kullandığınız Crac*k hatalıdır. Oyun açılıyor ve hemen kapanıyor ise, oyuna girdikten belirli bir süre sonra hata veriyor ise ve oyun oynarken, oyun kapanıyor ise bunun sebebi Crac*k'in hatalı olmasından kaynaklanır. Onun için başka Crac*k indirip bunu deneyin. Oyun çalışınca o zaman haklı olduğumu anlayacaksınız.

kalkan3434

Üye
Kardeş o oyunun dil dosyası var ingilizce dil dosyasını indir senin kullandığın türkçe dil dosyası windows vista ve seven sürümlerinde hataya yol açmaktadır. Eğer hatasız bir dil dosyası bulamazsan bana özel mesaj yolla sana ulaştırabilirim..

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ne gerekiyorsa linkini ver veya buraya koyar mısın çok sıkıldım gerçekten:(

shadowsmagic

Üye
Pc mühendisi yardımların için tşkler. Bende de aynı sorun var, bugün flash bellekle başka pc den alıp kendiminkine attım ama yine windows 7 yaptı yapıcağını.. 1 hafta önce aldım laptopu 8gb ram 2gb ekran kartı Core i7 işlemci var ama sürekli bi gol yiyorum. Fm2011 de appcrash hatası veriyor onu da çözemedim, şimdi de bu gta san andreas sorun çıkardı, kimbilir daha ne sorunlarla karşılaşıcam. Direct x yüklüyorum şimdi inş. işe yarar.

futbol123

futbol123

Üye
kardeş gta 5 çıkacak neden 8sene öncesinin oyununu kuruyorsun gta 4 kur oyununun keyfine bak ekran kartında yüksek sanırım

shadowsmagic

Üye
kardeş gta 5 çıkacak neden 8sene öncesinin oyununu kuruyorsun gta 4 kur oyununun keyfine bak ekran kartında yüksek sanırım

GTA 4'ü de indirdim, o da BEX hatası veriyor :):ah

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartım ati radeon 6230hd 1gb kaldırır mi gta4ü

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kaldırmaz arkadaşım en az 2 gb olması lazım ben kendi pc me attırdım açmadı :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kaldırmaz düşük seviye bir ekran kartı

----------Eklendi @ 19:38:00 ---------- Yazıldı @ 19:37:05 ----------

2gb rami kastettin sanırım. gta 4 için en az 512mb 128 bit ekran kartı gerekli

hayır arkadaşım benim pc de ekran kartı 512 mb internet kafeden attıracaktım adam kaldırmaz dedi ve denedik 1 gb zor kaldırıyomuş zaten en iyi performansı 2 gb verir diyor :oke:

futbol123

futbol123

Üye
hayır arkadaşım benim pc de ekran kartı 512 mb internet kafeden attıracaktım adam kaldırmaz dedi ve denedik 1 gb zor kaldırıyomuş zaten en iyi performansı 2 gb verir diyor :oke:

arkadaşım öncelikle internet kafedeki adam yanlış bilgi vermiş bizim arkadaşta 1gb 5650 ekran kartı var sorunsuz oynuyor. zaten önemli olan mb gb ında değil verdiği performans önemli ayrıca 2gb ta rahat oynarsın diye birşey yok 512mb 128bit olsun yine rahat oynarsın 1gb tada oynarsın

Üst Alt