Gta 4 ü bilgisayarım kaldırır mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burakilk

burakilk

Üye
    Konu Sahibi
Gta 4 ü bilgisayarım kaldırır mi?
Arkadaşlar gta 4 ü hiç donmadan kasmadan oynayabilmem için bu özellikler yeterlimidir? Işlemci:intel core i3 3.1 ghz işletim sistemi: windows 7(64 bit) ram :4 gb Ekran kartı:ATI HD 5450 512MB (1GB HM)

Yorumlarınızı bekliyorum

sLeepLe

sLeepLe

Üye
ben ilk çıktığında sistem windows xp, 2 gb ram, 512 mb ekran kartı, intel core 2 duo ile oynadım azıcık kasma ile sende çok sorun yaratmaz gibime geliyor. Güzel oyun tavsiye ederim bence yükle :oke:

burakilk

burakilk

Üye
    Konu Sahibi
ben ilk çıktığında sistem windows xp, 2 gb ram, 512 mb ekran kartı, intel core 2 duo ile oynadım azıcık kasma ile sende çok sorun yaratmaz gibime geliyor. Güzel oyun tavsiye ederim bence yükle :oke:

Sağol

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Arkadaşlar gta 4 ü hiç donmadan kasmadan oynayabilmem için bu özellikler yeterlimidir? Işlemci:intel core i3 3.1 ghz işletim sistemi: windows 7(64 bit) ram :4 gb Ekran kartı:ATI HD 5450 512MB (1GB HM)

Yorumlarınızı bekliyorum
en düşük ayarda hiç kasmadan oynatabilir.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
1280x 768 çözünürlüğünde ve medium ayarlardada sıkıntı yok rahatsız edici bir kasma yok ama tamamen hız istiyorsan düşük ayarlar sana uyar

burakilk

burakilk

Üye
    Konu Sahibi
Oyun esnasında ekran kartı 1.5 gb ya ram sa 3 gb ya düşüyor.

COJR3

COJR3

Üye
Yanlış hatırlamıyorsam oyunun üzerine 7 tane patch çıkmıştı üst üste. sırasıyla 7sinide kurarsan çok daha rahat edersin. Zira oyunun çıkış versiyonu çok sağlam bilgisayarlarda bile uyuşmazlık yapıp kasıyordu, patchler ilaç gibi gelmişti. Önce oyunu kur duruma bak,sonrada patchleri kurup bak, fark oldugunu göreceksin

acuxx

acuxx

Üye
intelle amd pek uyumlu çalışmaz

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

bu mobil sürümün allah belasını versin

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
intelle amd pek uyumlu çalışmaz Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi bu mobil sürümün allah belasını versinBu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
hurafelere inanmayın

lolaman

lolaman

Üye
Abim internet kafeci 3 tane kafesi ve 300 e yakın pc si var hurafe değil
Her internet kafesinde 100 tane pc mi var nerede bu kafeler söylede arkadaşlarla countere gelelim.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Abim internet kafeci 3 tane kafesi ve 300 e yakın pc si var hurafe değil
ispatlamış mı oldun yani ?
300 pc varmış.
töbe yaa.... hurafe hurafe.. biri işlemci biri ekran kartı. kulaktan dolma laflara inanmayın.
biri seri işlem yapar. diğeri paralel işlem yapar..
yaptıkları işlerin uzaktan yakından alakaları yok.. kalkmış diyorsunki Nvidia intelle daha iyi çalışır.
saçmalık.
yemişler sizi :ehe

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
orta ayarlarda 20 fpsde oynarsın

MrTech

MrTech

Üye
medium veya en düsük ayarlarda rahatlıkla oynarsın :good:

MaxipmaN

Üye
ekran kartı 5670 olsaydı orta ayarda çok rahat oynardın lowda oyunun zevki çıkmaz

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
ekran kartı 5670 olsaydı orta ayarda çok rahat oynardın lowda oyunun zevki çıkmaz

Katılıyorum hiç zevki çıkmıyor benim sistem
İntel i3 3.20
HD 4700 1GB
4 gb ram
lowda oynuyorum hiç zevki çıkmıyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...