ben ilk çıktığında sistem windows xp, 2 gb ram, 512 mb ekran kartı, intel core 2 duo ile oynadım azıcık kasma ile sende çok sorun yaratmaz gibime geliyor. Güzel oyun tavsiye ederim bence yükle![]()
en düşük ayarda hiç kasmadan oynatabilir.Arkadaşlar gta 4 ü hiç donmadan kasmadan oynayabilmem için bu özellikler yeterlimidir? Işlemci:intel core i3 3.1 ghz işletim sistemi: windows 7(64 bit) ram :4 gb Ekran kartı:ATI HD 5450 512MB (1GB HM)
Yorumlarınızı bekliyorum
Oyun esnasında ekran kartı 1.5 gb ya ram sa 3 gb ya düşüyor.
hurafelere inanmayınintelle amd pek uyumlu çalışmaz Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi bu mobil sürümün allah belasını versinBu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
hurafelere inanmayın
Her internet kafesinde 100 tane pc mi var nerede bu kafeler söylede arkadaşlarla countere gelelim.Abim internet kafeci 3 tane kafesi ve 300 e yakın pc si var hurafe değil
ispatlamış mı oldun yani ?Abim internet kafeci 3 tane kafesi ve 300 e yakın pc si var hurafe değil

3 katlı apartman kiralamış heraldeHer internet kafesinde 100 tane pc mi var nerede bu kafeler söylede arkadaşlarla countere gelelim.

3 katlı apartman kiralamış heralde![]()
Pilavlı Counter oynıycaz sende gel 
ekran kartı 5670 olsaydı orta ayarda çok rahat oynardın lowda oyunun zevki çıkmaz