Öneri GTA 4 Oynayabilir miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
GTA 4 Oynayabilir miyim?
4GB DDR3 Ram
1GB AMD R5 220 Ekran kartı
intel 3.6Ghz Quad Core i3

bu özellikler ile gta4 rahat oynayabilir miyim? ekran kartı çok mu dandik bu arada?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ekran kartın aslında yeni nesillerden ama giriş seviyesi, yani güçlü oyunlarda zorlanacaktır. işlemcin de keza öyle, i3 . ancak gta4 çalıştırır kanımca, kaç sene oldu çıkalı?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartın aslında yeni nesillerden ama giriş seviyesi, yani güçlü oyunlarda zorlanacaktır. işlemcin de keza öyle, i3 . ancak gta4 çalıştırır kanımca, kaç sene oldu çıkalı?

Liberty city denedim fakat minimum ayarlarda oynayabiliyorum...

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Liberty city denedim fakat minimum ayarlarda oynayabiliyorum...
Liberty City zaten GTA4ün ek pakedi gibi bişi değil miydi? Onu minimum oynuyorsan GTA4ü de minimum oynarsın anca. çünkü fark yok aralarında aynı grafik motoru kullanıyor

sLeepLe

sLeepLe

Üye
gta 4 te kronik sorun var kasma yapabiliyo internette baya araştırdım fps modları var onlara bir bak istersen

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Liberty City zaten GTA4ün ek pakedi gibi bişi değil miydi? Onu minimum oynuyorsan GTA4ü de minimum oynarsın anca. çünkü fark yok aralarında aynı grafik motoru kullanıyor

Ekran kartı yenilemek lazım sanırım

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
gta 4 te kronik sorun var kasma yapabiliyo internette baya araştırdım fps modları var onlara bir bak istersen
o kasma sıkıntısını 1.07 mi ne bi yamayla düzelttiler. yani eğer güncellemelerini yapmadıysanız hepsini yapın derim, öyle oynayın

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bende satın aldım ama online'da napcaz :D

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
En düşük kaliteden yükseğe doğru dene.
i3 nedir değiştir onu.8gb ram gerek artık ama bendede 4 var.1gb ekran kartı yetiyor mu sana?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
En düşük kaliteden yükseğe doğru dene.
i3 nedir değiştir onu.8gb ram gerek artık ama bendede 4 var.1gb ekran kartı yetiyor mu sana?

ya bu kasa bi ihtiyaçtan dolayı aciliyetten alındı yeni daha. aciliyeti olmasa toplama yapardım fakat mecburdum. 1gb olup olmaması önemli değil ekran kartının sağlam bişey olsaydı iyiydi.

• Beğen
Tepkiler: Gulu Gulu
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ekran kartlarında şu aşamada 1gb yetiyor, daha fazlası full hdnin üzerindeki görüntüler için (çoklu monitör ile tam bir şölen arayanlar) ihtiyaç doğurur. önemli olan veri yolu hızı (bit). 128bit bile artık bi yere kadar, paranız varsa 256bit, yoksa en az 128bitlik ekran kartları ve yukarıda da dediğim gibi orta-üst seviye bi kart (model numarasının ikinci rakamı en az 5) gerek

sLeepLe

sLeepLe

Üye
o kasma sıkıntısını 1.07 mi ne bi yamayla düzelttiler. yani eğer güncellemelerini yapmadıysanız hepsini yapın derim, öyle oynayın
ben de 1.07 vardı zaten ama işlemci kötü olduğundan da kasıyordu
Liberty city için de geçerli mi?

Eski bi cd vardı ondan kurdum
bende liberty vardı son patch kasma sorunu düzeltilmiş olabilir benim işlemci kötüydü ondan kasmaya devam etmiştir

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
ben de 1.07 vardı zaten ama işlemci kötü olduğundan da kasıyordu

bende liberty vardı son patch kasma sorunu düzeltilmiş olabilir benim işlemci kötüydü ondan kasmaya devam etmiştir

Patch kuramıyorum updatetitle hata veriyor yuklemede

szqn55

szqn55

Üye
liperty city de ekran girafikleri farklıdır motorcu oynarsan kasar gay tony oynarsan kasmaz ama normal gta4 de kasmaz çünkü benmde 4 gb ram amd anthlon II x2 3.2 ghz cpu var kasmıyor 3nü de

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
liperty city de ekran girafikleri farklıdır motorcu oynarsan kasar gay tony oynarsan kasmaz ama normal gta4 de kasmaz çünkü benmde 4 gb ram amd anthlon II x2 3.2 ghz cpu var kasmıyor 3nü de

Normali deneyim bi ben

Anil-D

Anil-D

Üye
link varmi bende indirim gta 4 u