ekran kartın aslında yeni nesillerden ama giriş seviyesi, yani güçlü oyunlarda zorlanacaktır. işlemcin de keza öyle, i3 . ancak gta4 çalıştırır kanımca, kaç sene oldu çıkalı?
Liberty City zaten GTA4ün ek pakedi gibi bişi değil miydi? Onu minimum oynuyorsan GTA4ü de minimum oynarsın anca. çünkü fark yok aralarında aynı grafik motoru kullanıyorLiberty city denedim fakat minimum ayarlarda oynayabiliyorum...
Liberty City zaten GTA4ün ek pakedi gibi bişi değil miydi? Onu minimum oynuyorsan GTA4ü de minimum oynarsın anca. çünkü fark yok aralarında aynı grafik motoru kullanıyor
o kasma sıkıntısını 1.07 mi ne bi yamayla düzelttiler. yani eğer güncellemelerini yapmadıysanız hepsini yapın derim, öyle oynayıngta 4 te kronik sorun var kasma yapabiliyo internette baya araştırdım fps modları var onlara bir bak istersen
gta 4 te kronik sorun var kasma yapabiliyo internette baya araştırdım fps modları var onlara bir bak istersen
o kasma sıkıntısını 1.07 mi ne bi yamayla düzelttiler. yani eğer güncellemelerini yapmadıysanız hepsini yapın derim, öyle oynayın
en azından ekran kartı modelinin ikinci rakamı (x5xx, x6x gibi) 5 ve üzerisi olsun en azEkran kartı yenilemek lazım sanırım
onu hiç kurmadım, bilgim yokLiberty city için de geçerli mi?
En düşük kaliteden yükseğe doğru dene.
i3 nedir değiştir onu.8gb ram gerek artık ama bendede 4 var.1gb ekran kartı yetiyor mu sana?
ben de 1.07 vardı zaten ama işlemci kötü olduğundan da kasıyorduo kasma sıkıntısını 1.07 mi ne bi yamayla düzelttiler. yani eğer güncellemelerini yapmadıysanız hepsini yapın derim, öyle oynayın
bende liberty vardı son patch kasma sorunu düzeltilmiş olabilir benim işlemci kötüydü ondan kasmaya devam etmiştirLiberty city için de geçerli mi?
Eski bi cd vardı ondan kurdum
ben de 1.07 vardı zaten ama işlemci kötü olduğundan da kasıyordu
bende liberty vardı son patch kasma sorunu düzeltilmiş olabilir benim işlemci kötüydü ondan kasmaya devam etmiştir
liperty city de ekran girafikleri farklıdır motorcu oynarsan kasar gay tony oynarsan kasmaz ama normal gta4 de kasmaz çünkü benmde 4 gb ram amd anthlon II x2 3.2 ghz cpu var kasmıyor 3nü de
Ben kurdum sorunsuz hatayı bilmiyorum vallaPatch kuramıyorum updatetitle hata veriyor yuklemede