Bu androiddekilerin hepsi de parayla alıyor.vay arkadaş ya,nokia alan beleşçi mi oluyor yani?
aynen katılıyorumandroid kullananlar parayla alıyo symbian kullananlar beleşci demek doğru olmaz bu anca bahane olur satmak isteyen satar bakın spbye var mı bedava kullanabilen
android kullananlar parayla alıyo symbian kullananlar beleşci demek doğru olmaz bu anca bahane olur satmak isteyen satar bakın spbye var mı bedava kullanabilen
GTA3'ün hiç çıkmaması çok daha iyi 800 mhz'lik Galaxy Ace'de kasıyor. Benim 1ghz üstünde çalışan çift çekirdekli tablet pc'imde de aynı kasmada çalışıyor yaani demek istediğim SGS2 donanımı yoksa o oyunu istemek yersiz beş para etmez bir stabilitesi var. Ama bir Gangster West Coast/Miami falan çok da güzel çalışabilirdi eğer çıksaydı.
Gta 3 iphone 4s te bile kasiyor, mobil portu cok basarisiz
Ama çok kaliteli.
Gangstar Rio diye bir oyun var, cok daha basarili ve kasmıyor.
Gta 3 iphone 4s te bile kasiyor, mobil portu cok basarisiz
4s'te bile kasıyorsa ve yeni versiyonlarla da düzelmezse beş para etmez. Gangster Rio daha mantıklı olur tamamı 3d olan ilk Gangster oyunu Gameloft'un.Gta 3 iphone 4s te bile kasiyor, mobil portu cok basarisiz
4s'te bile kasıyorsa ve yeni versiyonlarla da düzelmezse beş para etmez. Gangster Rio daha mantıklı olur tamamı 3d olan ilk Gangster oyunu Gameloft'un.
Rio'yu bi denemek lazım önceki 2 oyun zaten teknik yönden zayıflarBen bir türlü ısınamadım şu Gangstar serisine...
Rio'yu bi denemek lazım önceki 2 oyun zaten teknik yönden zayıflar
Yakında o bilgisayarın antika olarak değeri artar hünkarımDeneyecek cihaz olsa hiç yakınmam gider onlarda denerim de bir C6-01'im , bir de millattan kalma XP bilgisayarım var.Çok şükür en azından bilgisayar 7 yıllık ama Gta sa'yı bile açıyor...
Yakında o bilgisayarın antika olarak değeri artar hünkarım
Rio'yu bi denemek lazım önceki 2 oyun zaten teknik yönden zayıflar
xp ye destek çekildi ha hünkarımDeneyecek cihaz olsa hiç yakınmam gider onlarda denerim de bir C6-01'im , bir de millattan kalma XP bilgisayarım var.Çok şükür en azından bilgisayar 7 yıllık ama Gta sa'yı bile açıyor...
Evet boyutu vs daha çok ama Rio'da Gta3'deki gibi aracın çoğu yerinin ayrı parçalar halinde tasarlandığını sanmıyorum.Bu yüzden bana Gta3 daha kaliteli geliyor.Belki de bir efsane olduğu için çok seviyor ve arzuluyorumdur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?