GT- S5620 Samsung Monte En Güncel Firmware Türkçe Destekli

Sponsorlu Bağlantılar

hackerosman1

Üye
arkadaşlar bende route fw yi yükledim. route 66 syc mi ne o prgoramla makinama türkiye haritasıda çektim. erimi buldu. sür ya da yürü diyince erkek sesi rotanız hazırlanıyor mu ne derken cihaz aktivasyon istiyor. ücretlimi bu yapamadım bir türlü. bu fw ile bedava sür ve yürü komutunu aktive edebiliyrmuyuz. yapan arkadaşlar varsa yardım edebilirlermi?

baranselona

baranselona

Üye
hayır route66 nın sür ve yürü özelliği 19.99 euro idi enson yani ücrete tabii

emre diker

emre diker

Üye
FW yüklemek garantiyi bozar mı?????

baranselona

baranselona

Üye
eğer orjian türkçe FW yi yüklerseniz ve yüklemede bir problem yaşamazsanız hiçbişey olmaz aynı şey diğer yazılımalr içinde geçerli yüklerken sorun yaşamazsanız bişey olmaz herşeyde hatta java oyun-program yüklerseniz ve cihazınıza bu yüzden bişey olursa yine garanti dışı kalır...

baranselona

baranselona

Üye
eğer telefonunuzu yetkili servis dışında bir yerde açtırırsanız veya bir vidasını bile ellettirirseniz ve servis bunu anlarsa cihaz garanti dışı kalır- yazılım yükletirseniz ve sorunsuz yüklenirse bişey olmaz ama yazılım yüklerken bi hata yaparsanız yine garanti dışı kalma olayı olabilir ama yazılım yüklemeyi bi öğrendinizmi zaten çok kolay gözü kapalı bile yaparsınız 5 dk sürüyo........

• Beğen
Tepkiler: zıkkımın

firat123456789

Üye
arkadaşlaR nasıl yükleyecegimiz hakkında fotograf varmı ?

emre diker

emre diker

Üye
çok saol brsnl arkadaşım :D

brain06

Üye
arkadaslar sorunsuz stabil en son cıkan sürüm hersey calısıyor problem yok

'Davut

'Davut

Üye
Deneyeceğim Sorunsuz olur umarım...(:

starr22

Üye
Firmwareler Garantiyi bozuyor Mu ?? Bide Bazı Firmvarelerde hata çıkıyomuş Cesaret Edemiyorum...:)

ayyon

Üye
ben telefonumda hangi sürüm yüklü olduğuna nasıl bakabilirim???

sinanpp

sinanpp

Üye
bunda görev yöneticisi varmı?

sosell

Üye
Bunun paylaşmamın tek nedeni bu forumda en normal çalışan firmware bu arkadaşlar.
1- Yeni firmware yüklediniz eski firmware'nizi bulamıyorsanız en ideali bu.
2- Task manager Yok
3- Q klawye yok.
Ama Orjinal ve Sorunsuz bir firmware

Dosya : samsung-firmware.de.to

kardeşim bu dosyanın rar nedir acaba. yardımcı olursanız sevinirim...

sercankurban

Üye
kardeşim bu dosyanın rar nedir acaba. yardımcı olursanız sevinirim...

rar şifresini soruyorsan samsung-firmware.de.to bende epey aramıştım sonra rarın içinde olduğunu farkettim :)

sercankurban

Üye
S5620JTJL2_OJTJI1.rar bence bu ondan daha iyi qwerty klavyeli dün gece yükledim en ufak bi sorunla karşılaşmadım sözlüğünün türkçe olması daha özel kılıyo bunu bir tek şu 3gye çare bulamadım yandığım nokta o