RESİMDE Hangi dosyalar oldugu anlasılmıyor son kısımları görünmüyorda ayrıca orjinal haline tekrar nasıl cevriliyo resimli olarak anlatırsanız cok iyi olacak benim cihaz su an acılmıyor baglantı hatası veriyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Bu adreste s5620jtjj2 versiyonu var ve türkçe qwerty klavyede mevcutmuş ama siteden bir türlü dosyaları inderemedim. üye oldum yine beceremedim. bu siteden dosya indirmeyi bilen veya indiren varsa dosyaları başka dosya barındırma sitelerine atıp paylaşırsa güzel bir paylaşım olur.
RESİMDE Hangi dosyalar oldugu anlasılmıyor son kısımları görünmüyorda ayrıca orjinal haline tekrar nasıl cevriliyo resimli olarak anlatırsanız cok iyi olacak benim cihaz su an acılmıyor baglantı hatası veriyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
resimde herşey açık .anlaşılsın diye 1280*800 olarak ölçülendirdim resmi.biyerde hata yaptığın için açılmıyor.ayrıca en son sürüm çıktı sorumda S5620JTJL2 diye aratırsan bulursun
cejc1 i yükledim ama telefon açılmadı sonra tekrar jtjl2 yi yükledim bundaki sorun rehperde güncelle modunda ikinci bir no girmek istediğinde önceki noyu siliyor birde mesaj yazarken herseferinde tr karakteri seçmek gerekiyor kayıtlı kalmıyor ne yapmalıyım yardım lütfen