GT-S 5233 STAR TV 400X240 Boyutunda Video İzleme (Resimli Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paqua

paqua

Üye
    Konu Sahibi
GT-S 5233 STAR TV 400X240 Boyutunda Video İzleme (Resimli Anlatım)
S5233TXEJF1 Sürümü için geçerlidir.

Gerekli Program ve Dosyalar
1 - MultiLoader

2 - QuB (Qualcomm Broadcom Multi Manager)
3 - Patch

MultiLoader
(Qimoo upload etmiştir tşk ederim)

QuB (Qualcomm Broadcom Multi Manager)

Patch indirmek için

Hepsini indirdikten sonra başlıyoruz.

1 - İlk önce indirmiş olduğumuz Yamayı winrar ile açıp içerisindeki dosyayı
QuB / S5233TXEJF1 / Patches klasörüne kopyalıyoruz.

2 -
QuB programını açıyoruz dilini ingilizceye çevirip telefon modelini seçiyoruz.

3 - Tools bölümünden Apss seçeneğini tıklıyoruz ve
S5233TXEJF1 Firmware içindeki apps_compressed.bin dosyasını seçiyoruz ve Create Apps Patch e tıklıyoruz. Dosyayı kaydetmenizi isteyecek birkaç rakam yazıp kaydedin. (örn. 1234).

4 - Patches bölümünde VideoSizeLarge_S5233TJEJF1.smp yi seçip Create Patch_Block a tıklıyoruz kaydetmemizi isteyecek bir isim vererek kaydediyoruz örn:22222

5 - Multiloader programını açıyoruz
Telefonunuzdan sim kartınızı ve hafıza kartınızı çıkartın, Ses kısma tuşu+ Kamera tuşu + Açma-Kapama Tuşu'na aynı anda basın Download yazısı ekranda çıkacak daha sonra usb kablosuyla bağlanın

BRCM2133 seçili kalacak
Amss e tıklıyoruz Firmware dosyası içine oluşturduğumuz .bin dosyasını seçiyoruz. (3. maddede kaydettiğiniz dosya adı.bin olacak)
Rsrc2 e tıklıyoruz
Firmware dosyası içine oluşturduğumuz .Rc2 uzantılı dosyayı seçiyoruz. (4. maddede kaydettiğiniz dosya adı .rc2 olacak)
Port Search e tıklıyoruz aşağıdaki bağlantı noktalarından birinde telefonunuz görünecek.

Son işlem olarak Download a tıklıyoruz All Files Completed yazınca telefonunuz yeniden açılacak açılınca tekrar kapatın ve sim kartınızla hafıza kartınızı takın.

Not : Konu Ruslara ait bir forumdan alınmıştır. Türkçe çevirisi tarafımdan yapılmış ve uygulama test edilmiştir.
Спасибо master, Ry09iu

• Beğen
Tepkiler: Tox

haskap

Üye
emeğin için teşekkür ederim..bende uzun zamandır bunu arıyordum ama denemedim..size iki sorum olacak..eğer siz bunu denediyseniz meni dili türkçemi oluyor,ikincisi ise videoları tam ekran yapıyormu?
s5233t modellerinde en boy oranı yoksay çalışmıyor gibi..bu frimvarede oluyormu?..

paqua

paqua

Üye
    Konu Sahibi
emeğin için teşekkür ederim..bende uzun zamandır bunu arıyordum ama denemedim..size iki sorum olacak..eğer siz bunu denediyseniz meni dili türkçemi oluyor,ikincisi ise videoları tam ekran yapıyormu?
s5233t modellerinde en boy oranı yoksay çalışmıyor gibi..bu frimvarede oluyormu?..

S5233TXEJF1 firmware inde malesef Türkçe dil seçeneği şu an yok İngilizce kullanıyorum.

2. Soruna gelirsek videolarda en boy oranını yoksay özelliğini hala tam olarak çözebilmiş değilim sebebine gelince;

Birkaç video convert programı denedim programa göre değişiklikler gösterdi.
Aynı video dosyasını A programla dönüştürdüğümde en boy oranını yoksayda sadece eni ekrana tam olarak uyumlu hale getirdi, boy da ise ufak bir değişiklik oldu. yani tam ekran olmadı.

B programıyla video convertte ekrana tam olarak uyumlu oluyor ama bu programda görüntü kalitesi yeterli değil diğerinden baya kötü oluyor.

Şu an aradığım hem kaliteli görüntüye çevirme hem de telefonun buna uyum sağlaması şu ana kadar %100 uyumlu bir durum sözkonusu değil.

Biraz karışık oldu umarım anlatabilmişimdir.

qimoo

qimoo

Üye
S5233TXEJF1 Sürümü için geçerlidir.

Gerekli Program ve Dosyalar
1 - MultiLoader

2 - QuB (Qualcomm Broadcom Multi Manager)
3 - Patch

MultiLoader
(Gimoo upload etmiştir tşk ederim)

QuB (Qualcomm Broadcom Multi Manager)

Patch indirmek için

Hepsini indirdikten sonra başlıyoruz.

1 - İlk önce indirmiş olduğumuz Yamayı winrar ile açıp içerisindeki dosyayı
QuB / S5233TXEJF1 / Patches klasörüne kopyalıyoruz.

2 -
QuB programını açıyoruz dilini ingilizceye çevirip telefon modelini seçiyoruz.

3 - Tools bölümünden Apss seçeneğini tıklıyoruz ve
S5233TXEJF1 Firmware içindeki apps_compressed.bin dosyasını seçiyoruz ve Create Apps Patch e tıklıyoruz. Dosyayı kaydetmenizi isteyecek birkaç rakam yazıp kaydedin. (örn. 1234).

4 - Patches bölümünde VideoSizeLarge_S5233TJEJF1.smp yi seçip Create Patch_Block a tıklıyoruz kaydetmemizi isteyecek bir isim vererek kaydediyoruz örn:22222

5 - Multiloader programını açıyoruz
Telefonunuzdan sim kartınızı ve hafıza kartınızı çıkartın, Ses kısma tuşu+ Kamera tuşu + Açma-Kapama Tuşu'na aynı anda basın Download yazısı ekranda çıkacak daha sonra usb kablosuyla bağlanın

BRCM2133 seçili kalacak
Amss e tıklıyoruz Firmware dosyası içine oluşturduğumuz .bin dosyasını seçiyoruz. (3. maddede kaydettiğiniz dosya adı.bin olacak)
Rsrc2 e tıklıyoruz
Firmware dosyası içine oluşturduğumuz .Rc2 uzantılı dosyayı seçiyoruz. (4. maddede kaydettiğiniz dosya adı .rc2 olacak)
Port Search e tıklıyoruz aşağıdaki bağlantı noktalarından birinde telefonunuz görünecek.

Son işlem olarak Download a tıklıyoruz All Files Completed yazınca telefonunuz yeniden açılacak açılınca tekrar kapatın ve sim kartınızla hafıza kartınızı takın.

Not : Konu Ruslara ait bir forumdan alınmıştır. Türkçe çevirisi tarafımdan yapılmış ve uygulama test edilmiştir.
Спасибо master, Ry09iu

Gimoo değilde Qimoo :oke:

haskap

Üye
paylaşımın için teşekkrler..biraz zaman diyorummm....

Paranoya

Paranoya

Üye
bi hata veriyor .smp uzantılı dosyayı seçip create partch blocka tıklayına ? ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt