dostum iyi hos da sole demeyin macı vercek diye Sivas da maci vercek diolardı noldu adamlar olesiye oynadılarGalatasaray'ı kazandıgı için tebrik ederim...küçükte olsa bir şansımız var..umutluyuz ama
sanırım Oftaş maçı verir... Anti Fenerli ve Galatasaray Kongre Üyesi olan İlhan Cavcavın takımı sonuçta..
dostum iyi hos da sole demeyin macı vercek diye Sivas da maci vercek diolardı noldu adamlar olesiye oynadılar

arkadaşım oftaşın vermesine gerek yok eğer bugünkü sivas maçını izledinmi bilemiyorum ama galatasaray oynadığı sürece alamıyacağı maç yok şampiyon galatasarayGalatasaray'ı kazandıgı için tebrik ederim...küçükte olsa bir şansımız var..umutluyuz ama
sanırım Oftaş maçı verir... Anti Fenerli ve Galatasaray Kongre Üyesi olan İlhan Cavcavın takımı sonuçta..
takımımla gurur duyuyorum her zaman ki gibi...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

3final maçından 9 puan çıkardık belediye fener ve sivas...Farketmez oynasınlar yenebilen varsa buyursun gelsin...Ruhumuz yetiyor takım ruhu herşeyimiz...oğuz öyle diyorsun da gençler birliğinin geçtiğimiz yıllarda GS ye satacakkken futbolcuları
araya FB girince hemen olayı çevirdiğini, bütün iyi oyuncularını FB ye verdiğini biliyoruz. değilmi?