Gsyi Tebrikler Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

SİZ DE TEBRİK EDİN

• TEBRİKLER

Kullanılan: 43 87.8%
  • TEBRİK ETMİYCEM

Kullanılan: 6 12.2%

• Kullanılan toplam oy
    49
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
Gsyi Tebrikler Buraya
Galatasarayya Tebrikler şampiyon Oldu
ŞAMPİYON GALATASARAY

ouSahin

ouSahin

Üye
Galatasaray'ı kazandıgı için tebrik ederim...küçükte olsa bir şansımız var..:( umutluyuz ama

sanırım Oftaş maçı verir... Anti Fenerli ve Galatasaray Kongre Üyesi olan İlhan Cavcavın takımı sonuçta..

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Galatasaray'ı kazandıgı için tebrik ederim...küçükte olsa bir şansımız var..:( umutluyuz ama

sanırım Oftaş maçı verir... Anti Fenerli ve Galatasaray Kongre Üyesi olan İlhan Cavcavın takımı sonuçta..
dostum iyi hos da sole demeyin macı vercek diye Sivas da maci vercek diolardı noldu adamlar olesiye oynadılar

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Koyu bir fenerli olarak tebrik ederim.Her zaman saygı kuralları çerçevesinde olalım ki futbolun güzelliği bozulmasın.

ouSahin

ouSahin

Üye
dostum iyi hos da sole demeyin macı vercek diye Sivas da maci vercek diolardı noldu adamlar olesiye oynadılar

Oftaş ortaları oynayan bir takım Sivas ise yendiginde Şampiyon Yenildiginde UEFA ya bile gidememe unsuru var bırakta ölümüne oynasın:)

gknky

gknky

Üye
tebrik ederim :spr :spr

Yasminozz

Yasminozz

Üye
takımımla gurur duyuyorum her zaman ki gibi... ;) ;) ;) ;) ;)

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
BİZDE YASMİNOZ:oke:

1980ece

1980ece

Üye

arkadaşım oftaşın vermesine gerek yok eğer bugünkü sivas maçını izledinmi bilemiyorum ama galatasaray oynadığı sürece alamıyacağı maç yok şampiyon galatasaray

kurt bey

kurt bey

Üye
şampiyonluk yolunda arka arkaya rakibimizi aslanlar gibi futbol oynarak devirdik. Sarıyla kırmızıyla alnımızın akıyla yürüyoruz şampiyonluğa, aziz baba kıskanma, 20:45i unutma :D
ayrıca furkan yine yaptın yapacağını tam sana göre bi anket olmuş.

arslansem

arslansem

Üye
Zuhahahahahaha :kop:
Muhahahahahaha:kop:

delrico

delrico

Emekli Yönetici
tebrikler cimbombom:)

yusufucan

yusufucan

Üye
her Zaman Gs ;)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
oğuz öyle diyorsun da gençler birliğinin geçtiğimiz yıllarda GS ye satacakkken futbolcuları
araya FB girince hemen olayı çevirdiğini, bütün iyi oyuncularını FB ye verdiğini biliyoruz. değilmi?

arslansem

arslansem

Üye
oğuz öyle diyorsun da gençler birliğinin geçtiğimiz yıllarda GS ye satacakkken futbolcuları
araya FB girince hemen olayı çevirdiğini, bütün iyi oyuncularını FB ye verdiğini biliyoruz. değilmi?
3final maçından 9 puan çıkardık belediye fener ve sivas...Farketmez oynasınlar yenebilen varsa buyursun gelsin...Ruhumuz yetiyor takım ruhu herşeyimiz...
Beni koy ben bile oynarım :kop:

Atakan

Atakan

Üye
tebrik ederim galatasayımızı

*esra_r*

Üye
TEBRİKLERRRRRRRR :megafon:;););)

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
Fenerbahçelilere Benden Bir Tavsiye Açında Cm Oynayın Ancak Orda şampiyon Olursunuz En Büyük Cimbom

Kuzen

Kuzen

Üye
Saat yine 20:45 olmuş yav:coold:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt