erhan88
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar lutfen bilmeden ukala cvplar atmayın (işletmiş keklemiş vs) arkadaşımın telefonundan günde 6 saat gprs kullanabiliyoduk ve konturun k si gitmiyodu indirebildigimiz kadar şey indirebiliyoduk biraz kompleks bişeydi arkadaşımada arkadaşı yapmış nasıl yaptıgını anlamamış o yuzden bana anlatamadı eğer bilen bi arkadaş varsa burda anlatsın yoksada sırf post sayınızı arttırmak için boş boş mesajlar atmayın(üstüne alınması gerekenler alınsın)
seviyeli ol lütfen ben sana bilmiosan konuşamazsın demedimki ama hem bilmiosun hemde üstelik bana salak muamelesi yapıyosun kusura bakma ama görmezden gelemem ya adam gibi yazarsın "öle bişi duymadım ama olabilir diye" yada konuşmazsın konuşuncada böyle oluyo göruyosun.seviyeyi koruyunmadem beceriklisin kendin bul yaaa! kimse bilmiyor işte, ben bilmiyorsam diğer arkadaşlarda bilmez, çünkü burada yenilikleri birbirimizle paylaşıyoruz, kimseyle gizlimiz saklımız yok..!!!birde benim 500msjım bana yeter koçum...
saolasın dostum.bazı arkadaşlar forumun ne oldugunu anlamamış neyse konu sapmasın.galiba bilen hiç kimse yok ben arkadaştan ne yapıp yapıp ögrenirim bunu. biraz sabır tabiLütfen sakin,
Arkadaş duyduğu bi konu hakkında çözüm istemiş doğru olup olmaması onun sorunu değil , bilgi yanlışsa nedeniyle bildirilir konu kapanır.
Ayrıca cevaba verilecek niteliğin postla alakası yok arkadşlar postu çok olan daha çok konuşur ya da rütbeli olananın sözü geçer gibi bi şey olamaz.
Saygılar.
3üde degil dostum biraz sabredin arkadaş gelicek yakında ögrenicem nasıl bişey oldugunu ama kesinlikle yanılma degil yani var böyle bişeydostum olayı araştırdım sanırım bunlarla ilgisi var daha öncedende benim açtığım konuda olduğu gibi
1-)bluetooth veya wi-fi aracılığıyla bilgisayara bağlanıp bilgisayarın internet hattını kullanıp cepten internete bağlanıyor tracker bununla alakası var bağlantı ayarlarını düzenliyor olabilir
2-)cepten daha öncede kampanyalar dahilinde belli bir miktar kontör karşılığı belli bir süre internet bağlantı hakkı verilmiş olabilir
3-)kaydedilen bir proğramla daha önceden girdiğiniz siteler kaydedilir tekrardan üvretsiz gezebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?