GS - TS 2-0 GS galibiyete ulaşan takım oldu. M. İcardi 2 gol attı.
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap Konu Sahibi GS-TS GS - TS 2-0 GS galibiyete ulaşan takım oldu. M. İcardi 2 gol attı.
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap Konu Sahibi DarkredBlue61' Alıntı: lan nasıl gol atar bize Genişletmek için tıkla ... Size attılar Ben GS liyim
DarkredBlue61 Üye 0sıfırcı' Alıntı: GS:4 TS:1 Genişletmek için tıkla ... maç mı varmış heç haberim yok
0sıfırcı Üye DarkredBlue61' Alıntı: maç mı varmış heç haberim yok Genişletmek için tıkla ... ben de tesadüfen gördüm
DarkredBlue61' Alıntı: maç mı varmış heç haberim yok Genişletmek için tıkla ... ben de tesadüfen gördüm
DarkredBlue61 Üye 0sıfırcı' Alıntı: ben de tesadüfen gördüm Genişletmek için tıkla ... ziyaaa maçı bırakalı çok oldu panpa o paraya memlekete nice faydalı işler yapılır.sen çene yapıyorsun adamlar sefasını sürüyor oh ne ala memleket
0sıfırcı' Alıntı: ben de tesadüfen gördüm Genişletmek için tıkla ... ziyaaa maçı bırakalı çok oldu panpa o paraya memlekete nice faydalı işler yapılır.sen çene yapıyorsun adamlar sefasını sürüyor oh ne ala memleket