7-0 diye birşeyi bana kanıtlasana Semih ?
Video , şahıslar , görgü tanığı vs vs ...! Sadece bir kanıt göstermen yeterli ?
Üstelik 7 kişiyle 7-0 bitmiş ... Yok oyuncular maça yetişememiş vs vs bir sürü sorun ... Bizim o fazla dan 4 adam ne iş yapıyormuş .. Sence mantıklı mı ?
Tartışma olsun ama tatlı olsun fazla ölçüyü kaçırmadan
Bu köşe yazısına katılmıyorum ben Galatasaray gün geçtikçe daha hazır ve daha güçlü bir takım haline gliyor.
Devre arasında yapılacak 2 iyi transferle dahada iyi olacaktır.
Bu sene hem futbol hemde diğer branşlarda Galatasaray kadar heyecanlandıran bir takım yok.
Ayrıca tüm branşlarda oynadığı müsabakalarda stadlar ve salonlar neredeyse çekiyor bunuda görmek lazım
Maç ile ilgili düşüncem uzun zamandır ilk defa ilk yarı Galatasaray kendi evinde Feneri konu ediyor...
Bu Maçı Galatasaray 2 - 0 veya 3 - 1 kazanabilir diye düşünüyorum
Benim için tahmini kötü sonuçlar ise 1 - 1 veya 0 - 1
Fenerin maçları sanki seyirciyle oynanıyormuş gibi anlatıyorsunuz ya helal olsun size
Başkanız tutuklandığında, şampiyonlar liğinden ihraç edildiğinizde çıkıp dökülemediniz sokaklara aa pardon 10 bin kişi protesto etmişti
Nerde 25 milyon fenerliSizin desteğiniz sadece bu kadar
forma almayla stada gelmeyle destek olunmuyor sadece
Evet son futbol, basketbol ve voleybol maçlarını izlersen ne kadar çok taraftar desteği olduğunu görürsün güzel kardeşim
Harika bir stadımız var ama hala ulaşım sorunu çözülmüş değil buna rağman bile 40 bine yakın taraftar geliyorsa orada duracaksınız![]()
Hakikaten Bu Galatsaray bizi En son ne zaman Yenmişti Yaww![]()