greenpoison rc5 untethered jailbreak yayinlandi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
greenpoison rc5 untethered jailbreak yayinlandi.
Evet arkadaslar merakla beklenen untethered jailbreak yontemi yayinlanmis bulunuyor. Buyrun burdan rc5 i indirn anlatm kismina giremiyorum telden girdigim icin oldukca basit. Burdan download edebilirsiniz

--------------- Ekleme ---------------

Yine de kisa bilgi vereyim redsnow gibi once cihazi dfu moda alin program ztn kendi yonlendirecektir. Ardindan exploit islemi tamam olay bundan ibaret. Simdilik kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Nadir

Denizdeca

Denizdeca

Üye
bu win içinmidir acaba ??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
windows için yakında çıkar..

eraser2934

Üye
windows içinde war ama indirilen dosya çalışmıyor yayınlıcaklarmış yeniden ilerleyen zamanlarda ...

aTi®

aTi®

Üye
İyide sayfa açılmadı bütün gün.... :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
fix i çıktı ben şimdi yüklerim arkadaşlar..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
mac içinmiş..

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
windows icin yakında yayınlanacak arkadaslar. greenpoison websitesi suan icin offline online olacagı zamanı bekleyin.

--------------- Ekleme ---------------

atakax

atakax

Üye
az kaldı ya 1-2 güne bizimdir jailbreaksiz alete dokunmuyorum yeminlen :D

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
=))

hakankurban

hakankurban

Üye
bir aydır redsnow windows için untethered jailbreak çıkaracak tamam mac için çıkardı ama windows kullanıcıları beklemeye devam etti..geçtiğimiz günlerde greenposionun yayınlanacağını söyleyen Chronic Dev Team ekibi sözünü tuttu mac için için çıkardı bir iki güne kalmaz da linux ve windows için çıkaracaklarını açıkladılar sözlerine güveniyoruz..yalnız greenposion da şöyle bir sorun var jailbreak yaptığınızda cydia menüye gelmezse telefonu açıp kapıyorsunuz cydia gelir menüye..eğer yine cydia gelmezse bu defa redsnow,un son sürümü ile sadece ınstall cydia yı işaretleyerek normal jailbreak yapıyoruz sorun çözülüyor..windows için resimli anlatım yapılacaktır..

*Slayer*

*Slayer*

Üye
Hakan kardeş senin dediğin olay şuanda sisteme aşırı yüklenmelerinden dolayı oluyor. 1-2 güne yoğunluk geçer. Sorunsuz jailbreak çıktı diye dünyanın her yerinden mac kullanıcıları yüklendi servera. 4. veya 5.denemede oluyor

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
greenpoison websitesi yayınlanan ilk gün iptal di .d

kemal21

kemal21

Üye
evet ilk gün site uçmuştu...

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
yarın veya obur gun en gec =)

cellatkral

cellatkral

Üye
ciktii hucummmm winnnnnn
birde

eraser2934

Üye
hayırlı olsun :)

atakax

atakax

Üye
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :D:D:D

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
=) ama yakında 4.3 cıkar onun icinde bekleriz asıl derdim baseband dusurmek aslında bide onu halletseler 3gs icin daha mutlu olcam yoksa jailbreak pek muhim değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt