GreenPois0n Jailbreak İPHONE 4

Sponsorlu Bağlantılar

elizkundura

elizkundura

Üye
3 gs 3.1.3 te jb li canavara gibi 4.1 e yükseltmek istiyorum ama ya jb foz cıkarsa diye update etmedim daha acaba yapsak mı ne dersiniz kesin cıkacaksak hemen update edeyim cıkmayacaksa shh kaydımız yok o yüzden 3.1.3 e dönemeyiz mal gibi beklemeyelim yani

--------------- Ekleme ---------------

bu arada cydia türkte 0 days 2 hours tu şimdi 0 days 13 hours oldu ne saçma jbye 2 saat kalmıştı şimdi 13 saat var tabi siyteye göre arkadaş ne jb ymiş vay be bence cıkmayacak boşuna kimse beklemesin gerçi ipodu 4 generationu kırmışlar videosu nu izledim ama

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
çıkacak kesin ama tarihi tam belli değil

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
banada çıkacak gibi gelmedi artık umdmı kestm hiç bişe kalmadı iphone dn sogdum hngi steden takp edysnz

bizahmet

Üye
3.ekim yayınlanacak diye billiyorum sanırım bugece 00:00 den sonra bir sürpriz yaşayabiliriz...:aman2:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
çıkacak arkadaşlar devteam üyeleri çalışıyor.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Neye calisiyolr hocam gznu svym bi oyle bi byle snde onlri savnma lutfen arkdsn ddgi gbi tk umidm bnmde 3 ekime kldi yni bu gcye 1 hfta kdr once bnde oyle dymstum yrna ckti ckti yoksa dev team feln hikaye bu isi cok uzattilar

elizkundura

elizkundura

Üye
e bugün 3 ekim ama hala ses seda yok galiba daha var cıkmasına

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
tabi olmaz ses hapimizi yiyolar uyanın uyanın

cmlkrc

cmlkrc

Üye
hadi çık artık hadi yaaaa

izmiremo

Üye
Vallahi ömrümden ömür geçti. 1,5 aydır iPhone 4G Apple iOS 4.1 için JailBreak/Unlock bekliyorum. Hâlâ telefonu kullanamıyorum :vur

D-E-V T-E-A-M :bann::bann::bann:

cmlkrc

cmlkrc

Üye
İnş. bir o kadar daha beklemeyizzz

izmiremo

Üye
NOT: iPhone 4G için bekliyorum...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu sefer baya uzattılar.

atakax

atakax

Üye
haftasonuna kalmıcak diyrlar arkadaşlar oyunmu oynuyorlar bilmiyorum ama cıkacak...

cmlkrc

cmlkrc

Üye
4g fark etymiycek çıkarsa ikisi içinde çıkacak

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
yeter ya artık ne haftasonuna kalmıcakmıs oyun oynuyolar tabi şu işe bak dev team miş şimdi bişe dicemde varya 007 uyesym bu steye ve banlanmak ıstemyrm

izmiremo

Üye
Şimdi JailBreak ne için yapılıyor? Unlock niçin yapılıyor? Tabi bir de ikisinin yapıldığı bir durum var?
Bundan hariç, ben telefonu orjinal kartıyla etkinleştirdim. Itunes hesabını kredi kartı ile aldım ve ios versiyonu 4.0.2'den 4.1'e yükselttim. Şimdi benim hangisini yapmam gerekecek. TR'de ki sim kartı görüyor hatta PIN giriyorum ancak Servis Yok... Bundan sonraki güncellemeler için de bu uygulamaları yapmak gerekecek mi?

cmlkrc

cmlkrc

Üye
anladığım kadarıyla telefonun yurtdışı
her versiyon yükseldiğinde eğer güncellersen telefonunu jailbreak bekliyeceksin 4.1 versiyonda turkcell hat içinse ultrasn0w 1.1.2 versiyonu bekliyeceksin cydianın içinden

izmiremo

Üye
Evet telefon USA A&T Operatöre kilitli... Pasaportta kayıtlı... Ama şu var ki Apple ios 4.0.2yi etkinleştirdikten sonra Apple ios 4.1'e yükselttim. Ancak 4.0.2 RESTORE dosyası duruyor. SSH kaydını veya BoOT versiyonu bilmiyorum nereden bakıldığını. Avea ile kullanacağım. Gördüğüm kadarıyla daha sonra Turkcell'e geçsem ultrasn0w yapmak gerekiyor... iPhone 4G Avea Sim kartı takılıyken bile artık itunes üzerinden PC'den erişebiliyorum... GEÇERSİZ SIM ve SERViS YOK uyarıları almasam süper olacak ama bekliyoruz işte...

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
++++++++++++

Üst Alt