Greenmile ......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Greenmile ......
Tanıyamadım Dedim Silip Engellemen Mi Lazımdı :s
Güzelce Hatırlat Dedımm Ne Var Bunda Yani ?

qirL1903

qirL1903

Üye
:hmmm

zaza

zaza

Üye
onun ruh hali biraz değişik yaptığı şeyler ağır bi davranış bile olsa onun düşüncesinde bunlar normaldir yani bence sorgulamamak gerek her insanın yapısı aynı değildir

qirL1903

qirL1903

Üye
Evet her insanın yapısı bir değil ama herkesi olduğu gibi kabul etmek gerekir .

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
onun ruh hali biraz değişik yaptığı şeyler ağır bi davranış bile olsa onun düşüncesinde bunlar normaldir yani bence sorgulamamak gerek her insanın yapısı aynı değildir
:oke:

greenmile

greenmile

Üye

psikopatmıyım olum ben? Bi insan seni tanımıyorsa arkadaş listesinde bulunmasına gerek yoktur.Yoksa forumun yarısı listemde olması gerekirdi,kaldı ki o kişi foruma döndüğümde bile ilk mesaj yazan kişilerdendi artık tanımıyorsa onun bileceği bir iş;)

Samsun55''

Samsun55''

Üye
murat abi bitanedir :ehe:sarıl:

greenmile

greenmile

Üye
beni bilen bilir bu forumda nabza göre şerbet vermem sevenimin olduğu kadar sevmeyenim de vardır bunun tek sebebi de herşeye eyvallah diyip geçen tiplerden değilimdir

--------------- Ekleme ---------------

murat abi bitanedir :ehe:sarıl:

sende bitanesin abim :)

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
psikopatmıyım olum ben? Bi insan seni tanımıyorsa arkadaş listesinde bulunmasına gerek yoktur.Yoksa forumun yarısı listemde olması gerekirdi,kaldı ki o kişi foruma döndüğümde bile ilk mesaj yazan kişilerdendi artık tanımıyorsa onun bileceği bir iş;)

Murat Lütfen Rica Ediyorum Özelden Msj Atar Mısın ?
Yahuu Cok Kısı Nıcjklerını Değilştirmiş Hatırlamıyorum Bunda Ne Var Yanı Murat Ismını Hatırlıyorum Ama Hangı Murat Hatırlat Dedım Sıldın..

greenmile

greenmile

Üye
tanıyıp tanımaman önemli değil olur böyle şeyler:oke:

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Olamaz Cunku Haksızlıga Gelemem Özel Msj Atarsan Sevınırım
Kontak Lıstesındende Kaldır Adımı Rica Ettim..

greenmile

greenmile

Üye
senin adın melek değil mi? yanlış hatırlamıyorum umarım bu arada kabul etmiştim arkadaşlık teklifini

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Benı Kontak Lıstene Atmıssın Engellemıssın Msj Atamıyorum...

greenmile

greenmile

Üye
engellemedim seni sadece sildim sonra kabul ettim tekrar

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Özele Gecelim..

zaza

zaza

Üye

ilk mesajda olduğu gibi işte bunu anlatmaya çalışıyorum:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Konu açmaya ne gerek var ?

Özelden konuşup halledebilirsiniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt