oyun oynayacagımdan degil sırf ücretsiz diye indirdim hepsini![]()

oyun oynayacagımdan degil sırf ücretsiz diye indirdim hepsini![]()

Ben de öyle. Telefonda neredeyse 100 oyun var.
Belki bir ara oynarım diye indirdim hepsini.
Bir tek Radiant Defense, Bejeweled ve Doors'u oynuyorum fırsatım oldukça![]()
Senden gelen maildeki kısayolu telefonundan açmanı ister. Bu mail geldikten sonra uygulama satın alınmış olduğu için daha sonra ki yüklemelerde ücret talep edemez. Telefonuna ilgili microsoft hesabını tanımladığında ilgili linklere tıkla ve satın al diyerek yükleme yap, zaten sen daha önce satın almış göründüğün için "Uygulama daha önce satın alındı tekrar yüklemek istiyor musunuz?" uyarısını verecektir.şimdi ms hesabım telde açık değil pcden yükle dedim her oyun için mail geldi telde oturum açınca ücretsiz yükleyebilirmiyim ?
Senden gelen maildeki kısayolu telefonundan açmanı ister. Bu mail geldikten sonra uygulama satın alınmış olduğu için daha sonra ki yüklemelerde ücret talep edemez. Telefonuna ilgili microsoft hesabını tanımladığında ilgili linklere tıkla ve satın al diyerek yükleme yap, zaten sen daha önce satın almış göründüğün için "Uygulama daha önce satın alındı tekrar yüklemek istiyor musunuz?" uyarısını verecektir.
Rica ederim, ayrıca kontrolünü buradan yapabilirsin kardeşim.eyvallah abi teşekkür ederim
Ayrıca kontrolünü buradan yapabilirsin kardeşim.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

evet hepsi satın alınmış görünüyor yeniden yükle var tekrar teşekkür ettim![]()