Gps özellikli telefon seçiminde yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

flowest

Üye
    Konu Sahibi
Gps özellikli telefon seçiminde yardım
Merhaba arkadaşlar;

Gps özellikli telefon arıyorum ama araştırmalarımda tatmin edici cevaplar bulamadım Nokia N97 düşündüm sorunu olduğu yazıyor bazı yerlerde,

Balckberry Bold düşündüm 3g konuşma özelliği yok ve Gps olarak tam bilgi bulamadım.

Nokia E72 için araştırmalarımda tam olarak gps için birşey bulamadım.

Deneyimlerinizi ortaya koyarak gps i en üstün olan telefon ve 3g görüntülü konuşma olan telefon sizce hangisi lütfen kullanıp memnun sanız nedenlerini yazarsanız çok sevinirim.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
N97 alcagına ben 5800 almanı tavsiye ederim 3g felanda var çok güzel telefon

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
5800 al..

flowest

Üye
    Konu Sahibi
BlackBerry gibi iş telefonu olarak ta kullanıla biliyormu peki? Çünkü şehir dışına gittiğimde önemli bir dosya okumam lazım Blackberry gibi anında word v.s. dosyalarını okumam için bu özellik varsa güzel telefona benziyor. Tam olarak biraz daha araştırayım daha başka fikri olan varmı?

Teşekkürler bu arada @ nadir3391; Cs***MaNhttp://www.maxicep.com/uyeler/uye-167444/cs-man/

senolnl

senolnl

Üye
Turkiye'da varmi bilmiyorum ama bende nokia 6710 navigasyon var, yeni cikti. navigasyonlu telefonlar icerisinde en iyisi diyebilirim. cift camera, tek tus navigasyon, 5 mp kamera en iyisi ise bataryanin omru, navigasyon kullanildiginda diger telefonlarin hemen sarsi bitiyor 6710 ise cok ama cok daha uzun. Benim bu telefonda tercih etmemin sebebi de bataryanin omru oldu zaten.
Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt