"Görüntü Sürücü Yanıt Vermeyi Kesti ve Durum Bundan Kurtuldu" Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Cadillac34

Üye
Ekran kartı sürümünü öğren bakalım. Başlat > Çalıştır > dxdiag yaz

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

Cadillac34

Üye
Sürüm 11.0 kullanıyorsun ama sen yine de sürümü eskiye döndür ve tekrar güncelleme yap. Bir de alt kutucuğa yani saatin yanına NVidia sürümü yükleme yoksa habire uyarı verir. :D

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Sürüm 11.0 kullanıyorsun ama sen yine de sürümü eskiye döndür ve tekrar güncelleme yap. Bir de alt kutucuğa yani saatin yanına NVidia sürümü yükleme yoksa habire uyarı verir. :D
Sürüm Dediğin Dirext Mi?

Cadillac34

Üye
Sonra yine güncelleyeceksin zaten. Ekran kartında mı acaba sorun var onu araştırıyoruz.

Bu sadece film izlerken mi oluyor? Başka tarayıcı denedin mi? Mesela; Firefox, Opera, İE

Son düzenleme:

Cadillac34

Üye
Bu sadece film izlerken mi oluyor? Başka tarayıcı denedin mi? Mesela; Firefox, Opera, İE

Senin bilgisayarındaki diğer hataları da buldum.
  • Anakartı sürücüleriniz güncel, chipset sürücüleriniz güncel değil.
    Anakartı üreticinizin sitesini ziyaret etmeli ve en son sürücüleri yüklemelisiniz. Bundan olur mu demeyin mutlaka güncel sürücüleri yükleyin. Olur.
  • Windows işletim sisteminin gerekli Service Pack ve yamaları yüklü değil.
    Windows Update'i kullaranak Windows işletim sistemini güncelleyin. Mutlaka Service Packlari eksiksiz yükleyin. Hem performans için hem de güvenlik sorunları için bunun şart olduğunu unutmayın.
  • Oynadığınız oyun ile ilgili yapılması gereken yapalar ve güncellemeler eksik.
    Her oyun belli bir zaman sonra güncelleme, yama paketi çıkartır. Burada amaç oyunda yaşanan sorunların, teknik sorunların ortadan kaldırılmasıdır. Mutlaka oyunun sitesini kontrol edin ve gerekli yamaları, güncellemeri yükleyin.
  • Ekran kartınız veya işlemcinizin aşırı ısınması
    İyi soğutulmamış sistemlerde aşırı ısınma çeşitli sorunlara sebep olabilir. Bilgisayarınızı gerekiyorsa ilave soğutma sistemleri ille soğutmalısınız. Bilgisayarınızın iç ısısını ölçen pek çok program var bunlardan birini kullanarak ısı değerlerinizi kontrol edin.
  • Overclock yapılmış bilgisayar
    Eğer bilgisayarınızda daha hızlı çalışması için overclock yapılmış bir donanım birimi varsa bu soruna yol açabilir. mümkünse tüm donanım birimlerinizi varsayılan değerleri ile çalıştırın.
  • Kayıt defterindeki bozulmalar
    düşük bir ihtimalde olsa kayıt defterindeki bozulmalar Görüntü sürücü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatasıne sebep olabilir. Bu durumda yapılması gereken şey bilgisayarı formatlamak ve temiz kurulum gerçekleştirmektir.
  • Masaüstü bilgisayarlarda yetersiz PSU yani Güç besleme ünitesi
    Eğer PSU'nu ekran kartının ihtiyacı olan enerjiyi gerekli şekilde karşılamıyorsa WATT olarak düşük bir PSU'nuz varsa bu sorunu yaşayabilirsiniz. Bu durumda yeni bir PSU almanız gerekir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Senin bilgisayarındaki diğer hataları da buldum.
  • Anakartı sürücüleriniz güncel, chipset sürücüleriniz güncel değil.
    Anakartı üreticinizin sitesini ziyaret etmeli ve en son sürücüleri yüklemelisiniz. Bundan olur mu demeyin mutlaka güncel sürücüleri yükleyin. Olur.
  • Windows işletim sisteminin gerekli Service Pack ve yamaları yüklü değil.
    Windows Update'i kullaranak Windows işletim sistemini güncelleyin. Mutlaka Service Packlari eksiksiz yükleyin. Hem performans için hem de güvenlik sorunları için bunun şart olduğunu unutmayın.
  • Oynadığınız oyun ile ilgili yapılması gereken yapalar ve güncellemeler eksik.
    Her oyun belli bir zaman sonra güncelleme, yama paketi çıkartır. Burada amaç oyunda yaşanan sorunların, teknik sorunların ortadan kaldırılmasıdır. Mutlaka oyunun sitesini kontrol edin ve gerekli yamaları, güncellemeri yükleyin.
  • Ekran kartınız veya işlemcinizin aşırı ısınması
    İyi soğutulmamış sistemlerde aşırı ısınma çeşitli sorunlara sebep olabilir. Bilgisayarınızı gerekiyorsa ilave soğutma sistemleri ille soğutmalısınız. Bilgisayarınızın iç ısısını ölçen pek çok program var bunlardan birini kullanarak ısı değerlerinizi kontrol edin.
  • Overclock yapılmış bilgisayar
    Eğer bilgisayarınızda daha hızlı çalışması için overclock yapılmış bir donanım birimi varsa bu soruna yol açabilir. mümkünse tüm donanım birimlerinizi varsayılan değerleri ile çalıştırın.
  • Kayıt defterindeki bozulmalar
    düşük bir ihtimalde olsa kayıt defterindeki bozulmalar Görüntü sürücü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatasıne sebep olabilir. Bu durumda yapılması gereken şey bilgisayarı formatlamak ve temiz kurulum gerçekleştirmektir.
  • Masaüstü bilgisayarlarda yetersiz PSU yani Güç besleme ünitesi
    Eğer PSU'nu ekran kartının ihtiyacı olan enerjiyi gerekli şekilde karşılamıyorsa WATT olarak düşük bir PSU'nuz varsa bu sorunu yaşayabilirsiniz. Bu durumda yeni bir PSU almanız gerekir.
"Masaüstü bilgisayarlarda yetersiz PSU yani Güç besleme ünitesi" İmkansız.
"Kayıt defterindeki bozulmalar" Bi İhtimal Çünkü Biosu Geçtikten Sonrada Arada Tam Windows Yükleme Sıralarında Tuhaf Tuhaf Hata VeriyorFormat Attım Durum Yine Aynı.SSD Kullanıyorum Enteresan Birşey Vermemesi Gerek Normalde.
"Overclock yapılmış bilgisayar" OC Leri Açtım Kapattım Durum Ayni. Birisi OCli Birisi OCsiz Denedim Oda Aynı.
"Ekran kartınız veya işlemcinizin aşırı ısınması" Isıları İle Alakalı Birşey Değil Chrome Açıp Olup Film İzerlerken Ne Kadar Isınabilir İşlemci :)
"Oynadığınız oyun ile ilgili yapılması gereken yapalar ve güncellemeler eksik." KMPnin Bileşenleride Eksik Olması İmkansız :)
"Anakartı sürücüleriniz güncel, chipset sürücüleriniz güncel değil." Formattan Sonra Ekran Kartı Harici Birşey Yüklemiyorum Bak Buda Olabilir.Akşama Format Çekip Denemem Gerekecek.

Üst Alt