"Görüntü Sürücü Yanıt Vermeyi Kesti ve Durum Bundan Kurtuldu" Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
"Görüntü Sürücü Yanıt Vermeyi Kesti ve Durum Bundan Kurtuldu" Hatası

Şu Sıralar Sık Sık Alır Oldum Acaba Sürümdemi Sıkıntı Var Nedir ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
son zamanlarda driver güncellemesi yaptıysanız eski sürüme geri dönün derim.

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ilk ne zaman bu sorun meydana çıktı hatırlıyor musunuz?

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
ilk ne zaman bu sorun meydana çıktı hatırlıyor musunuz?
2 Sürüm Öncesinden Sanırım Hatta Yine Konu Açmiştim Sorun Yaşayan Varmı diye Dediğiniz Gibi Eski Sürücülerimi Yüklesem Acaba.Kar 2 3 Yılını Doldurdu Acaba Bozuluyor Olma İhtimalimi Var

Cadillac34

Üye
Senin sorunun Shockwave'den dolayı olabilir. Chrome'u kaldır tekrar kur ve sonra güncelle.

Cadillac34

Üye
Tarayıcı görüntü yüklerken flash player hata verir. Chrome'un mevcut flash player'ı silip tekrar yükle öyle dene. Ya da; adres çubuğuna chrome://plugins yaz. Sağ üst tarafta ayrıntıları tıkla. İlk sırada ...PepperFlash\pepflashplayer.dll şeklinde biten eklentiyi bulup devre dışı bırak.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Tarayıcı görüntü yüklerken flash player hata verir. Chrome'un mevcut flash player'ı silip tekrar yükle öyle dene. Ya da; adres çubuğuna chrome://plugins yaz. Sağ üst tarafta ayrıntıları tıkla. İlk sırada ...PepperFlash\pepflashplayer.dll şeklinde biten eklentiyi bulup devre dışı bırak.
Tamam Ama Ekran Kartı Ne Alaka? Film İzliyorum Lak Diye Ekran Gidiyor Görüntüyü KEsiyor Tekrar GEliyor

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
o hatanın içeriğinde görüntü sürücüsü yanıt vermiyor yazıyor diye direkt olarak ekran kartına yüklenmek de doğru olmayabilir, sorunu başka şeyler de tetikliyor olabilir. mesela aynı hatayı zamanında amd ekran kartım için alıyordum. ama sorun ekran kartından değil ramlerden dolayı çıkmıştı :/ umarım sizin sorun donanımsal değil yazılımsal çıkar. yukardaki arkadaşın dediğini uygulayın bakalım

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
o hatanın içeriğinde görüntü sürücüsü yanıt vermiyor yazıyor diye direkt olarak ekran kartına yüklenmek de doğru olmayabilir, sorunu başka şeyler de tetikliyor olabilir. mesela aynı hatayı zamanında amd ekran kartım için alıyordum. ama sorun ekran kartından değil ramlerden dolayı çıkmıştı :/ umarım sizin sorun donanımsal değil yazılımsal çıkar. yukardaki arkadaşın dediğini uygulayın bakalım
Chrome İle Alakalı Birşey Olduğunu Zannetmiyorum.Sistemi Q6600 e Çıkarttım Sıkıntılarım Arttı Maalesef.Bende RAMlerden Şüpheleniyorumda Anlamadım Gitti Arada Kitleniyor PC

Cadillac34

Üye
Sende o zaman ekran kartı sürümüne eski sürüme döndür. Öyle dene bakalım.

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Sende o zaman ekran kartı sürümüne eski sürüme döndür. Öyle dene bakalım.
Son Çare Sanırım.Tekrarlarsa Format Atıp Eski Sürücüyü Denerim Olmazsa Böyle Olacak Gibi Değil Kitleniyor Donuyor Canımı Sıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34

Cadillac34

Üye
Aslında formatlık bir şey yok ama ekran kartı veya shockwave flash player sürümlerinde. İkisinden birinde sorun var. Mesela; ben hiç hiç ekran kartı güncellemiyorum ya da ben göremiyorum güncellediğini. :D NVidia GeForce GT 330M DirectX 11 sürümü kullanıyorum.

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Aslında formatlık bir şey yok ama ekran kartı veya shockwave flash player sürümlerinde. İkisinden birinde sorun var. Mesela; ben hiç hiç ekran kartı güncellemiyorum ya da ben göremiyorum güncellediğini. :D NVidia GeForce GT 330M DirectX 11 sürümü kullanıyorum.
Bendeki Gt630 1 2 Haftadabir Devamlı Güncelleme Alıyorum Ama Son 2 3 Güncellemesi Sonrası Sorunlar Baş Gösterdi Merak Ettiğim Acaba Ekran Kartından Kaynakl Birşeymi. :) Yada Diğer Donanımlar ÖRneğin RAMler Bayaği Bir Sıkıntılı Benim Onlardanda Kaynaklanabilir.

• Beğen

Cadillac34

Üye
Benim bir ara ekran kartı yüzünden sorun çıkmıştı. Baktım olmayacak, bende eski sürüme döndüm ve hala da kullanıyorum.

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Benim bir ara ekran kartı yüzünden sorun çıkmıştı. Baktım olmayacak, bende eski sürüme döndüm ve hala da kullanıyorum.
Eskiye Dönüncede Habire Yeni Sürcüü Var Diye Uyarıcam Kıl Olucam :D Bakalım :D

• Beğen

Cadillac34

Üye
Sen hangi marka bilgisayar kullanıyorsun?

• Beğen

Üst Alt