Gördüğüm en kötü kamera karşılaştırma testi

Sponsorlu Bağlantılar

karaelci

karaelci

Üye
    Konu Sahibi
Gördüğüm en kötü kamera karşılaştırma testi
Merhabalar,

Belki testi görmüşsünüzdür ama ben yeni rastladım. Şöyle bir göz gezdireyim dedim ama bakmaz olaydım. Hayatımda gördüğüm en tutarsız test olmuş.

Düşük ışık çekimlerinde kumlanma(gren)' dan geçilmeyen iphone5, gece çekimlerinde doğrudan gelen ışığın ekranın yarısını çizgi şeklinde kaplayan SG S4 birinci olmuş.

Burda amacım Lumia' yı övmek ya da başka bir markayı kötülemek değil ama performanslar o kadar kötü ki, fotoğraflara bakınca bana hak vereceğinizi düşünüyorum. :) İncelemeyi yapan arkadaş kör olmuş belli ki :)

alical33

alical33

Üye
920 6. sırada ancak bukadar taraflı olunabilir :D

mrgoxel

mrgoxel

Üye
şu an en iyi kamera iki telefonda var S4 ve XZ ve ikiside aynı sensörü kullanıyorlar.

amacım taraf tutmak değil ama görünen köy klavuz istemiyor.lumia 920 bence daha iyi değil bunlardan

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
dostum kesinlikle Phone arenaya güvenme lumia Türkiye ye gelmeden önce kullandıkça yavaşlıyo, ucuz malzemelerden yapıldığı söyleniyodu orada.

- - - Eklendi - - -

şu an en iyi kamera iki telefonda var S4 ve XZ ve ikiside aynı sensörü kullanıyorlar.

amacım taraf tutmak değil ama görünen köy klavuz istemiyor.lumia 920 bence daha iyi değil bunlardan

neyin kafasını yaşıyon sen hadi920 yi boş ver(!) 925 var 928 var hayırdır?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Şuan en iyisi 928 bu tartışılmaz arkadaşlar...

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

bloodrap

bloodrap

Üye
Testi hazırlayanın kafası güzelmiş :kotu:

Türe

Türe

Üye
Hayır 920 ' nin daha iyi çektiği ilk resimden belli iken nasıl böyle bir saçmalık yapmış Phone Arena ???

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm objektif olursak Galaxy s4 haketmiş.

mrgoxel

mrgoxel

Üye
bu nasıl bir nokia fanlığıdır ki küfür etmediğiniz kalmış!inşallah symbian gibi nokia wp den de desteğini çekerde ortada kalırsınız!!!

saygı görmek istiyorsanız saygı gösterin!!!!111!!!!!!11!!!!

not:adam akıllı cevabıma terbiyesiz ve saygısız davranılırsa böyle cevap gelir!!!

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
bu nasıl bir nokia fanlığıdır ki küfür etmediğiniz kalmış!inşallah symbian gibi nokia wp den de desteğini çekerde ortada kalırsınız!!!

saygı görmek istiyorsanız saygı gösterin!!!!111!!!!!!11!!!!

not:adam akıllı cevabıma terbiyesiz ve saygısız davranılırsa böyle cevap gelir!!!

1.mesajımda hiç bir argo içerik yok.
2.doğru çok fena Nokia fanıyımdır.(Windows Phone çıktığından beri iyice arttı.)
3.nokia nın desteğini çekip çekmemesi önemli değil önemli olan Microsoft un desteğini çekip çekmemesidir.(biraz daha çalışman lazım.)

IVI-Elia

Üye
Abi görünen koy ne klsvuz istemiycek hem s4 hem de z 920 den kötü.One da kötü. Gerçi Z ile bire ir kendim kıyaslamadım ama onunla direk kıyasladım...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Gerçeklik yönünden lumia'nın eline su dökemezler elbette, fotoğraflara tekrar bakayım. :)

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
bu phone arena baya para almış demekki :)

Artles

Artles

Üye
S4 açık ara önde gibi

IVI-Elia

Üye
S4 açık ara önde gibi

Nasıl değerlendiriyorsunuzki? Bi kere canlılığa göre değil ilk resmdeki profesyonel makine ile kıyaslayın.Aklınızda oluşuan bilgileri atın S4 çok çok iyi bir makine ama bu S4 un kamerada en iyi olacağı anlamına gelmez...Lumia 920 çok daha gerçekçi renkler sunuyor S4 ise canlı ama gerçek dışı..

Nokia lumia 925 için kamera algoritmalarını sıfırdan yazmış.Bunu amber güncellemesi ile 920 ye verecek bu da çokça netlik artışı ve daha iyi beyaz dengesi sağlayacak,Carl Zeiss Lensin be Pureview sensorun tan hakkını verecek.

Bu arada gece çekimlerindeki rezillikleri ortada diğer makinelerin

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
808 !

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
40 yıllık tinerciyim , böyle kafa görmedim. Bu testi yapan garanti KOR oldu :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
808 varken kamera karşılaştırması yapmayın lütfen :D