Rygebin Üye Konu Sahibi RetaXter' Alıntı: Tablet ve Klavyenin Fiyatı! Genişletmek için tıkla ... Biraz tuzluymuş gerçekten
Rygebin Üye Konu Sahibi zencibitc' Alıntı: herhangi biri türkiyeye gelirmi ? herhangi biri türkiyeye gelirmi ? Genişletmek için tıkla ... LG ninki gelecektir.
zencibitc' Alıntı: herhangi biri türkiyeye gelirmi ? herhangi biri türkiyeye gelirmi ? Genişletmek için tıkla ... LG ninki gelecektir.
Murdoc Massaka Üye kaankulahli' Alıntı: LG ninki gelecektir. Genişletmek için tıkla ... Nexuslarin hepsi gelmiyor mu zaten?
kaankulahli' Alıntı: LG ninki gelecektir. Genişletmek için tıkla ... Nexuslarin hepsi gelmiyor mu zaten?
zencibitc Üye nexus 6 gelmedi diye biliyorum o yüzden sordum. banada lg getirmez huawei getirir gibi geliyo
Rygebin Üye Konu Sahibi zencibitc' Alıntı: nexus 6 gelmedi diye biliyorum o yüzden sordum. banada lg getirmez huawei getirir gibi geliyo Genişletmek için tıkla ... Lg'nin şubesi türkiye de var lasmanları bile oluyor huwei'de aynı şekilde. Ama Lg önceden nexus 5 i getirdiği için yine getirecektir. Huwai'ye de bakacağız artık. Son düzenleme: 4 Eki 2015
zencibitc' Alıntı: nexus 6 gelmedi diye biliyorum o yüzden sordum. banada lg getirmez huawei getirir gibi geliyo Genişletmek için tıkla ... Lg'nin şubesi türkiye de var lasmanları bile oluyor huwei'de aynı şekilde. Ama Lg önceden nexus 5 i getirdiği için yine getirecektir. Huwai'ye de bakacağız artık.
Rygebin Üye Konu Sahibi RetaXter' Alıntı: Türkiyede olsa da alsak Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Harbi müthiş paralel falan ayarlasam mı ki .
RetaXter' Alıntı: Türkiyede olsa da alsak Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Harbi müthiş paralel falan ayarlasam mı ki .