Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OyunGoogle playden alisveris yaptiysan parani geri al aldigin sende kalsin buyur videosu
Sponsorlu Bağlantılar
ozanoka
Üye
Ya benimde olmadi 130liralik bi iade istedim. Faka turkce dil destegi yok diyor lutfen ingilizce olarak tekrar yapiniz diyor
Ya benimde olmadi 130liralik bi iade istedim. Faka turkce dil destegi yok diyor lutfen ingilizce olarak tekrar yapiniz diyor
Yok benim sorunum o değil şimdi ben TL yukleyince farklı bir gmaille clans of clans tekrar taş çeksem iade etmeye calissam olurmu yoksa anlarlarmi tel numarasindan?
xx11xx11
Üye
Konu Sahibi
Yok okonuda anlamazla r degil bakmiyorlar ona hesaba baakiyolar sadece
Hafta sonuna denk geldin sanirim ptesi belli olmaz ben cuma gecesi yaptim sabah 4 te geri yuklenmisti sanirim +GMT Farki
Alo_Azrail
Üye
denemek lazım
Çalışıyor mu hala
xx11xx11
Üye
Konu Sahibi
Evet hala calisiyor bug degil google play kendisi sagliyor zaten
DarklandAtranis
Üye
Hocam ben tekrardan yapmak istiom hiç yapmadığım bir mailden iade ederler dimi ilk seferden şey olmaz dimi iade ederler yani
Bide yaparak tan girilmiyor
Hocam ben tekrardan yapmak istiom hiç yapmadığım bir mailden iade ederler dimi ilk seferden şey olmaz dimi iade ederler yani
Bide yaparak tan girilmiyor
Onu bnde Merak ediyom TL ile yapcam Ama Olurmu merak Ediyorum
DarklandAtranis
Üye
Yardım edin farklı bir gmaille deniyorum yüksek risk taşıdığından siparişini reddidldi 30 dakika içinde tekrar deneyin diyor offf napicamm telefon numarasına bakıyorlar anlıyor lar galiba
Yüksek risk taşıdığından siparisiniz reddedildi 30 dakika içinde yeniden deneyin diyor farklı gmail ile yapiyorum olmuyor
Yardım edin farklı bir gmaille deniyorum yüksek risk taşıdığından siparişini reddidldi 30 dakika içinde tekrar deneyin diyor offf napicamm telefon numarasına bakıyorlar anlıyor lar galiba
Yüksek risk taşıdığından siparisiniz reddedildi 30 dakika içinde yeniden deneyin diyor farklı gmail ile yapiyorum olmuyor
Google wallet uzerinden giris yap kullanim sozlesmesini Kabul et Eger karsina cikarsa Sonra Hesaplardan Kredi Karti tanimlama yerine gir Karti sil Yeniden Tanimla Olur
Google wallet uzerinden giris yap kullanim sozlesmesini Kabul et Eger karsina cikarsa Sonra Hesaplardan Kredi Karti tanimlama yerine gir Karti sil Yeniden Tanimla Olur