Oyun Google playden alisveris yaptiysan parani geri al aldigin sende kalsin buyur videosu

Sponsorlu Bağlantılar

ozanoka

Üye
Ya benimde olmadi 130liralik bi iade istedim. Faka turkce dil destegi yok diyor lutfen ingilizce olarak tekrar yapiniz diyor
Ya benimde olmadi 130liralik bi iade istedim. Faka turkce dil destegi yok diyor lutfen ingilizce olarak tekrar yapiniz diyor

• Beğen
Tepkiler: Bağdatlı778

DarklandAtranis

DarklandAtranis

Üye
Videodada belirtim zaten fazla yapmamaya calsiin diye bi yere kadar veriyor zaten
Yok benim sorunum o değil şimdi ben TL yukleyince farklı bir gmaille clans of clans tekrar taş çeksem iade etmeye calissam olurmu yoksa anlarlarmi tel numarasindan?

xx11xx11

xx11xx11

Üye
    Konu Sahibi
Yok okonuda anlamazla r degil bakmiyorlar ona hesaba baakiyolar sadece
Dedigim gibi yaptin mi dedigim yerden iptal ettiysen dememesi lazim

• Beğen
Tepkiler: Bağdatlı778
GreaTH

GreaTH

Üye
Yav Kartimi Google play Reddetti Daha Karti ekleyemiyom :D 10 gmaille Yaptim TL yuklesem clashda olurmu acaba

ozanoka

Üye
Sanirim oldu ne zaman gelir sizce. Kredi kartiyla almistim.bir 100liralik daha var.

xx11xx11

xx11xx11

Üye
    Konu Sahibi
Hafta sonuna denk geldin sanirim ptesi belli olmaz ben cuma gecesi yaptim sabah 4 te geri yuklenmisti sanirim +GMT Farki

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
:hmmm denemek lazım
Çalışıyor mu hala

xx11xx11

xx11xx11

Üye
    Konu Sahibi
Evet hala calisiyor bug degil google play kendisi sagliyor zaten

DarklandAtranis

DarklandAtranis

Üye
Hocam ben tekrardan yapmak istiom hiç yapmadığım bir mailden iade ederler dimi ilk seferden şey olmaz dimi iade ederler yani
Bide yaparak tan girilmiyor

DarklandAtranis

DarklandAtranis

Üye
Yardım edin farklı bir gmaille deniyorum yüksek risk taşıdığından siparişini reddidldi 30 dakika içinde tekrar deneyin diyor offf napicamm telefon numarasına bakıyorlar anlıyor lar galiba
Yüksek risk taşıdığından siparisiniz reddedildi 30 dakika içinde yeniden deneyin diyor farklı gmail ile yapiyorum olmuyor

GreaTH

GreaTH

Üye
Yardım edin farklı bir gmaille deniyorum yüksek risk taşıdığından siparişini reddidldi 30 dakika içinde tekrar deneyin diyor offf napicamm telefon numarasına bakıyorlar anlıyor lar galiba
Yüksek risk taşıdığından siparisiniz reddedildi 30 dakika içinde yeniden deneyin diyor farklı gmail ile yapiyorum olmuyor

Google wallet uzerinden giris yap kullanim sozlesmesini Kabul et Eger karsina cikarsa Sonra Hesaplardan Kredi Karti tanimlama yerine gir Karti sil Yeniden Tanimla Olur

DarklandAtranis

DarklandAtranis

Üye
Google wallet uzerinden giris yap kullanim sozlesmesini Kabul et Eger karsina cikarsa Sonra Hesaplardan Kredi Karti tanimlama yerine gir Karti sil Yeniden Tanimla Olur
Google wallet mi ben mobil ödeme yapiyom

Yardımcı olabilecek kimse varmi?

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Oyun değil de mesela navigasyon uygulaması olmuyor mu ?

Son düzenleme:
DarklandAtranis

DarklandAtranis

Üye
Başka oyunda demedim gene yüksek rrisk diyor galiba telefon numarasindan anlıyor lar

xx11xx11

xx11xx11

Üye
    Konu Sahibi
Kredi karti bildirmismiydin oyuzden olabilir farkli numara dene ben 5 oyunda yaptim 6 7 ser defa

hsn6262

hsn6262

Üye
Abartmadan kullanın 11. kere aralıksız taş alımı yaptım.12. de yemedi hacı : )

Üst Alt