Oyun Google playden alisveris yaptiysan parani geri al aldigin sende kalsin buyur videosu

Sponsorlu Bağlantılar

sebo7

sebo7

Üye
tamam pc den bildirdim :) inş gelir yanlışlıkla almıştım zaten :D

AIS

AIS

Üye
Ben denedim parayı geri aldım. Ama aldığım gitti

xx11xx11

xx11xx11

Üye
    Konu Sahibi
ben bildirim yapamıyorum sola kaydırma çıkmıyor malesef :S
Ya bilgisayardan yada chrome tarayicisindan masaustu gorunumu yap oyle yap
Olurmu ya yemin ederim oluyor geri almiyolar tabi ise uyanmadilarsa ben game of war da oynuyorum hersey tam takir paarami aldim

sebo7

sebo7

Üye
olmadı hocam hala gelmedi

GreaTH

GreaTH

Üye

Vallaha oldu 2 dk icinde Cevap gonderdiler :)

xx11xx11

xx11xx11

Üye
    Konu Sahibi

Vallaha oldu 2 dk icinde Cevap gonderdiler :)
Boyle kanitli foto attigin icin sagol 3 4 defa daha boyle yap fazla kurcalama ama en sonunda inceliyolar vermiyolar abone oldun umarim ;)

GreaTH

GreaTH

Üye
Ödemeyi Yaptilar ama Karti google play reddediyo Alamicam Bisey :)

xx11xx11

xx11xx11

Üye
    Konu Sahibi
Kredi karti 1 defa veriyor ondan sonra blok gibi bisi ler yapiyolar

H0lligan

Üye
Mobil odeme ile bunu deli gibi yapardim bi ara abartmaya baslamisdim cidden :) ama uygulama ici yapmadim hic sadece play store dan zamaninda bilseydim clash da tas yuruturdum yav simdi benim hesapdan satin alim yapilmiyor nedense :hmmm yeni hesap acdim onunla yapiliyor ama ilk ekledigimle olmuyor sanirim surekli iade den dolayi bu arada paraniz gec gelebilir :) bende en son 14.99 iade ettim 2hafta yada 1ay felan olmusdu sonra geri geldi. Basda turkcelli aradim gamelofta mail attim felan hepsi iade edilmis gorunuyor felan demisdi :D para geri geldi ama ondan sonra birakdim bu isleri

GreaTH

GreaTH

Üye
4.yapmaya Vermediler Incelediler :))
Baska gmaille Oluyo dimi

xx11xx11

xx11xx11

Üye
    Konu Sahibi
4.yapmaya Vermediler Incelediler :))
Baska gmaille Oluyo dimi
Mobil odeme ile bunu deli gibi yapardim bi ara abartmaya baslamisdim cidden :) ama uygulama ici yapmadim hic sadece play store dan zamaninda bilseydim clash da tas yuruturdum yav simdi benim hesapdan satin alim yapilmiyor nedense :hmmm yeni hesap acdim onunla yapiliyor ama ilk ekledigimle olmuyor sanirim surekli iade den dolayi bu arada paraniz gec gelebilir :) bende en son 14.99 iade ettim 2hafta yada 1ay felan olmusdu sonra geri geldi. Basda turkcelli aradim gamelofta mail attim felan hepsi iade edilmis gorunuyor felan demisdi :D para geri geldi ama ondan sonra birakdim bu isleri
Benimde 4 tane iadem hala gelmedi bunu demen iyi oldu bakalim yarin bende mail atarim ne dicekler bakalim

• Beğen
Tepkiler: H0lligan
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
26.99 geri geldi ve taşlar gitmedi teşekkürler :)
ama geri vermeleri 1 ayı buldu. uzattılar

GreaTH

GreaTH

Üye
26.99 geri geldi ve taşlar gitmedi teşekkürler :)
ama geri vermeleri 1 ayı buldu. uzattılar

1 aymi oha bana minimum 4 gunde veriyolar Clashda yapmam Bitti :) simdi top elevende yapiyorm Onda Gmail derdi yok Faceyle baglaniyorm :) en az 2 Geri iade yapiorm Baska Gmail acip Ondan Token aliorm :)

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Ya nasıl yapılıyor sdam gibi anlatabilecek yokmu?

Üst Alt