heryerde yanlış yorum yazıyorlar hiç beğenmedim diyip 1 yıldız veriyorlar veya çalışan hiç bir sorunu olmayan programa 1 yıldız veriyorlar

Türkler için yasaklanmalı
Çok iyi çok guzel bir uygulma tavsiye ederim
Görünsün diye 1 yıldız verdim
nedir yaaa
Aynen ya görünce kopuyorumTürkler için yasaklanmalı
Çok iyi çok guzel bir uygulma tavsiye ederim
Görünsün diye 1 yıldız verdim
nedir yaaa
)ban ban çiki çika ban ban olcan şimdi o nasıl yazıAmma bazıları dürüst "program süper ama ibnelik olsun die 1 verdim " yazıyor![]()
ban ban çiki çika ban ban olcan şimdi o nasıl yazı

Belki ban olmaz da 1 uyarı puanı alır ya da almazban ban çiki çika ban ban olcan şimdi o nasıl yazı

Aynen katılıyorum.İlk başta dert etmezdim ama baktım profil resimlerinde 30-35 yaşlarında kişiler var ve onlarda aynı şekilde konuşuyorlar.Malesefki Türk toplumuna birşey beğendirmek zor.Dahası, beğenmezlerse küfür ediyorlar.Bu bir toplumun cahilliğini gösterir.
Bir ara Google'a mail çekeceğim.Dikkate alırlarmı bilmiyorum ama Türkiyede Play Store yorum ve puanlama sistemini kapatmalarını isteyeceğim.Bu rezalet daha fazla devam etmemeli.Telefonu sırf o iğrenç yorumları görmemek için ingilizce kullanıyorum ara sıra.

%99 beğenip %1 lik kısmını beğenmeyip 1 yıldız verenler var.. gerisini sen düşün.Yorum sistemi kaldirilip sadece yildiz verilse daha iyi olurdu.
gerçi bu seferde yildizim uste ciksin diye 1 yildiz veriyim diye dusunurler![]()
Küfür ediyorlar bunlara program indirme yasağı koyacaksın imei numaralarına

Savaş çıkarSonra buraya dadansinlar![]()