Google Play'de operatör ile ödeme devri

Sponsorlu Bağlantılar

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ocağa Kadar Bu Hata Düzelmezse Gidip Önce Play Hediye Kart Sonra İnninal Kart Alıcam Turkcell'nenmi Uğraşıcam Bıktım

kralberk13

kralberk13

Üye
Ozaman suç bende degil

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Onlar ne ise yariyo kardesim kisaca bi anlatsan

Birisi Apple Gift Code Card Gibi Android Google Play Kart İçin Olanı

Biriside Vergisi Olmayan Kendinden Yüklemeli Ptt'de 5:tl: Satılan Master Card'ın Elle Yüklemelisi

lale63

lale63

Üye
Birisi Apple Gift Code Card Gibi Android Google Play Kart İçin Olanı

Biriside Vergisi Olmayan Kendinden Yüklemeli Ptt'de 5:tl: Satılan Master Card'ın Elle Yüklemelisi
Peki bu karti hersey icin kullanabiliyormuyuz

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Peki bu karti hersey icin kullanabiliyormuyuz

Google Play'de Evet Başka Yerlerde Listesi Vardı Anlaşmalı Yerlerle Kendi Sitesinde Bakabilirsin
Ayrıca App Store'dada Geçerli

lale63

lale63

Üye
Google Play'de Evet Başka Yerlerde Listesi Vardı Anlaşmalı Yerlerle Kendi Sitesinde Bakabilirsin
Ayrıca App Store'dada Geçerli
çok teşekkürler bilgilendirme için

kralberk13

kralberk13

Üye
5 tl bişey değil :) içine istediğin kadar para eklersin

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
  • Beğen
Tepkiler: lale63

chatluck07

Üye
turkcell müşteri hizmetlerine problemi anlatan oldu mu ?

kralberk13

kralberk13

Üye
Bende sorun yok herhangi bir iletişim yoluyla iletişime gecmedim ama arzu eden gece bilir ayrıca üstteki arkadaş iletişime gecmis

chatluck07

Üye
Gerekli bilgileri yazarken isim önemli mi ? hattım başkasının üzerine kendi ismimi yazıyorum bundan değildir sorun herhalde ? şuan uygun değil filan demesi

slmi1905

slmi1905

Üye
    Konu Sahibi
Gerekli bilgileri yazarken isim önemli mi ? hattım başkasının üzerine kendi ismimi yazıyorum bundan değildir sorun herhalde ? şuan uygun değil filan demesi
Yok ya onlar sadece fatura icin istiyo isim soyisim kendininkini yaz bide posta kodu yaz oluyo

slmi1905

slmi1905

Üye
    Konu Sahibi
Ama dedigim gibi beyler hattın mobil ödemeye açık ve faturasız hat ise - tl de olmamasi lazım
Atıyorum 5 liralik bişey alcan hattında enaz 5 lira ve üstü olmalı koşulları sağlayınca sistem çalışıyo

chatluck07

Üye
Ama dedigim gibi beyler hattın mobil ödemeye açık ve faturasız hat ise - tl de olmamasi lazım
Atıyorum 5 liralik bişey alcan hattında enaz 5 lira ve üstü olmalı koşulları sağlayınca sistem çalışıyo
kardeş hattınız mobil ödemeye uygun değildir gibi bişiler diyor ayrıca mesaj olarakda geliyor aynı ddiği şey ve 2222 ye MOBİLODEME AC dedim ve hattınız açıldı dedi ama yine uygun değil diyor. birde kontör var

slmi1905

slmi1905

Üye
    Konu Sahibi
kardeş hattınız mobil ödemeye uygun değildir gibi bişiler diyor ayrıca mesaj olarakda geliyor aynı ddiği şey ve 2222 ye MOBİLODEME AC dedim ve hattınız açıldı dedi ama yine uygun değil diyor. birde kontör var
O zaman bi turkcell bayisine danis onlar daha ayrıntılı bilgi verebilirler, emin değilim ama bilmiyorum sadece faturalı hattada geçerli olabilir, benimki de faturasız bende hata veriyo, alan arkadaş faturalı mı faturasız mı onu bi öğrenmek lazım

Takipçi Satın Al

Üst Alt