Google Play Store vb. Yerlerden MicroSD Kartıma Uygulamaları Direkt Olarak Nasıl Yükleye bilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

mcan009

mcan009

Üye
    Konu Sahibi
Google Play Store vb. Yerlerden MicroSD Kartıma Uygulamaları Direkt Olarak Nasıl Yükleye bilirim ?
Arkadaşlar Galaxy S3 sahibiyim. 16GB'lık modelini almıştım. Bir hafta dahi olmadan kapasitesi 3,5GB kaldı ve kendime Teknosa'dan Toshiba Class4 16GB MicroSD hafıza kartı aldım ve telefonuma taktım. Kartta ve telefonda bir problem yaşamadım. Ancak Samsung Apps veya Google Play Store gibi yerlerden uygulama indirdiğimde otomatik olarak telefonun hafızasına indiriyor. İnternette hiç denemedim yine aynı şey oluyor gerek. Yani uygulamaları vb. şeyleri indirirken ve yüklerken hafıza kartını seçme ihtimalim yok mu ?

uguro

uguro

Üye
Dostum indirirken veya yüklerken seçme şansın malesef yok ancak yükledikten sonra app2sd programı ile oyunları ve uygulamaları sd kartına taşıyabilirsin:oke:
Aşağıdki programla tşıyabilirsin ancak root yapman gerekir....

Root yapımıda risklidir forumda root yapımı anlatımı mevcut modifikasyon kısmından bakabilirsin....

mcan009

mcan009

Üye
    Konu Sahibi
Hadi ya. Bu kötü oldu şimdi. Telefonumu Rootlamak istemiyorum. Hadi şöyle diyeyim. Oyunun apk dosyasını indirdim fakat bu oyunu hafıza kartına yüklemek istiyorum. Bunun da mı imkanı yok ?

PriZm

PriZm

Üye
Root olmadan onuda yapamazsın.

uguro

uguro

Üye
Hadi ya. Bu kötü oldu şimdi. Telefonumu Rootlamak istemiyorum. Hadi şöyle diyeyim. Oyunun apk dosyasını indirdim fakat bu oyunu hafıza kartına yüklemek istiyorum. Bunun da mı imkanı yok ?

Malesef tek çare root....

mcan009

mcan009

Üye
    Konu Sahibi
Çok saçma ya bu kadar açık bir işletim sisteminde bu tip küçük şeyler yapamamak çok sinir edici. Tamam hadi onu da geçtim. Oyunu yükledim. Yükledikten sonra da mı SD karta taşıma ihtimalim yok ?

ker09

Üye
kardeş görev yonetıcısınden denedın mı???

ker09

Üye
görev yonetıcısınden taşımak ıstedıgın uygulamaya tıkla sag altta sd karta tası olcak ordan yapabılırsın

Artles

Artles

Üye
Bu durum benimde canımı sıkıyor..
Nawy, peki root yapsam 2 gb lık modern combat 4ü tamamen hafıza kartına alabilir miyim ? İstediğim her şeyi yani ?

Eğer öyleyse yapıcam da .. Bir de geri dönüşü var mi garanti için ?

PriZm

PriZm

Üye
Bu durum benimde canımı sıkıyor..
Nawy, peki root yapsam 2 gb lık modern combat 4ü tamamen hafıza kartına alabilir miyim ? İstediğim her şeyi yani ?

Eğer öyleyse yapıcam da .. Bir de geri dönüşü var mi garanti için ?
Yaparsın.gerekenler Link2Sd ve bir program daha vardı o kadar.

Unroot yapabilirsin.Garanti geri gelir.

• Beğen
Tepkiler: Artles
mcan009

mcan009

Üye
    Konu Sahibi
Root ile garantinin bozulmadığından eminim. Ben de root edicem en kısa zamanda.

Artles

Artles

Üye

Yaparsın.gerekenler Link2Sd ve bir program daha vardı o kadar.

Unroot yapabilirsin.Garanti geri gelir.

Dostum seninle birebir konuşabileceğim bir adres var mı mesaj atamadım da müsaitsen eğer, fazla zamanını almam

Üst Alt