Google play Bu sürüm uyumsuzdur hatası

Sponsorlu Bağlantılar

kralour

kralour

Üye
    Konu Sahibi
Hocam sorunu çozdum şu makaleyi okuyun. Multi dpi Google Play kullanmanız gerekiyor. 2 sene önce bende yapmıştım. Buyrun makale :

hocam bunu nasıl kurcam ve hangisi benim cihazıma uygun
Hocam ne demek istiyorsunuz...
Kardeşim bu snapchat 4.1.2 jb güncellemede çalışıyor ama 2.3.6 GB da uyumsuzdur diyor indiremiyorsunuz tamammı böyle bende apk olarak eski snapchati kurdum ilk cıktığındaki falan işde onuda giriş yaparken güncel indirmen gerek yoksa kullanamassın gibi hata aldım yani play marketten güncel indirmem gerek onuda play markette uyumsuzdur diyor derdimi anlatabildiysem cözüm yollarını almak isderdim.

H0lligan

Üye
hocam bunu nasıl kurcam ve hangisi benim cihazıma uygun

Kardeşim bu snapchat 4.1.2 jb güncellemede çalışıyor ama 2.3.6 GB da uyumsuzdur diyor indiremiyorsunuz tamammı böyle bende apk olarak eski snapchati kurdum ilk cıktığındaki falan işde onuda giriş yaparken güncel indirmen gerek yoksa kullanamassın gibi hata aldım yani play marketten güncel indirmem gerek onuda play markette uyumsuzdur diyor derdimi anlatabildiysem cözüm yollarını almak isderdim.
ben çakdım olayı sen son sürüm apk nin linkini at bana

kralour

kralour

Üye
    Konu Sahibi

buyur kardeşim link bu nasıl yapacaksın ?
ben çakdım olayı sen son sürüm apk nin linkini at bana

H0lligan

Üye

sdk düşürücem :eller:

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
kralour

kralour

Üye
    Konu Sahibi
Düşürdün mü kardeşim anladım kadarıyla apk uygulamasının 2.3.6 andiroid sürümünde de çalışmasını sağlıcaksın

H0lligan

Üye
Düşürdün mü kardeşim anladım kadarıyla apk uygulamasının 2.3.6 andiroid sürümünde de çalışmasını sağlıcaksın
Dün gece yaptım topladım apk yi hata verdi şimdi yine denedim topluyor ama 10 dkk felan oldu bi yarım saat beklerim olmadı artık build.prop la oynarsın

kralour

kralour

Üye
    Konu Sahibi
Konuya dair hiç bir bilgim yok

kralour

kralour

Üye
    Konu Sahibi
Root var :)

H0lligan

Üye
tamam bekle apk bozulmamış ama imzası yok mobilden denicem birde imzalamayı olmassa sistem uyguylaması olarak kurup test ederim oda yemezse son çare buil.prop u nasıl yapıcağını anlatırım beklemede kal sen :)

kralour

kralour

Üye
    Konu Sahibi
Tamam hocam beklemedeyim :)

• Beğen
Tepkiler: H0lligan
xmustx

xmustx

Üye
Son sürüm snapchatin apksını jbde çıkarın pm yoluyla gb kullanan arkadaşa teslim edin.Yine açar mı orasını bilemem.Ben de kullanmıyorum çünkü.Jellybean sürüm android cihaz kimde var ki ?

Son düzenleme:
kralour

kralour

Üye
    Konu Sahibi
İnsallah hocam :)

• Beğen
Tepkiler: H0lligan
Jus7ice

Jus7ice

Üye
deer god sdk sini düşürebilir misin @H0lligan :hmmm