tamam yaptım girebiliyorum artık google playa yanlız eternity warriors 2 gold çekerken başarılı dior a loadinkte kalıo sonra time out dio o nasıl çözülücek acaba
Google play store bağlantı hatası alanlar root explorer gibi programlarla system/etc/ içine girip hosts dosyasını silmeniz yeterli. işlemi yaptiktan sonra cihazı yeniden başlatınız.
Bu yöntemle çözüldü sorun ilk sayfaya ekleyin isterseniz.Sorun yaşayan olursa.
Yedeğini de alsınlar şimdiden bu dosyanın. Çünkü ne dosyası bilinmiyor. Başka bi kaynaktan buldum çözümü.
bahsettiginiz dosya yada klasor neyse artk cihaz rootlu olmasa silmeyebilir ilerde hata verdirtebilir.. onun icin bende soyle bisi ise yaradi.. freedom a girip seceneklerden stop diyin tekrar markete sorunsuz bi sekilde girebilirsiniz.. kacakcilik yapacaginiz zaman freedom u acin yapin
- - - Eklendi - - -
ayrica vector da calisti bi arkadas calismadi falan demisti de calismasi lazim.. olmadi baglantinizi kesin freedim a stop diyun sonra tekrar acin deneyin bazen hic sorun yokken almayabiliyor.. yani bazen aldigi biseyi kafasina gore almayabiliyo.. sorun yok..
Öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. Ben bir hafta önce indirip kurdum. Oyunlarda ise yarıyor lakin bir sorun ile karşılaştım. Programı kullandıktan sonra google play store erişimim engelleniyor. Markete girdiğimde bağlantı hatası diyor. Sadece market değil google hesabıma bağlı diğer google programları dahi bağlantı hatası veriyor. Tüm hesap erişimim engelleniyor. Programla alakalı. Çünkü kardeşim google play store bağlanıyor. Şu an google hesabım erişim hatası veriyor. Bilginize....