Google, Nexus Yazılımlı Galaxy S4'ü Duyurdu!

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
  • Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Dede

IVI-Elia

Üye
İyiymiş baya ama inşallah yeni nexus da gelir..

fingerback5

fingerback5

Üye
Eğer yeni nexus çıkmazsa çok üzülürüm.Bildiğin oyalama olmuş bu.En sevmediğim kasa tarzı şu samsungun zaten.Gına getirdi adama kaç yıldır.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Beni bekle bence* :D kullanmasını bilene süper cihaz olur (h)

*Yaklaşık en az 2 yıl bekleyecen telefon değiştirmem için :ehe

Peki, normal S4 sahipleri, bu sade yazılımı CyanogenMod veya benzeri custom romlar gibi S4 romu olarak kullanabilecekler mi acaba?

Bu arada ben 3310 alayım kendime, 2 yıl sonra uyandırırsın beni "hadi S4 alıyoruz" diye :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Bu telefonu alsam benim isimi görür.

PriZm

PriZm

Üye

Peki, normal S4 sahipleri, bu sade yazılımı CyanogenMod veya benzeri custom romlar gibi S4 romu olarak kullanabilecekler mi acaba?

Bu arada ben 3310 alayım kendime, 2 yıl sonra uyandırırsın beni "hadi S4 alıyoruz" diye :)

Tabi.Yüklenebilir.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Murat Alper

Murat Alper

Üye
:hmmm

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben bunu alayim Ali.Tapatalk kurar arada foruma girerim yeter.kaldırır herhalde :)

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
htc one içinde böyle birşey yapacakmış ama bence tamamen saçmalık

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
bu rom guzel olmus s4 un uzerinde guzel duruyor

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
htc one içinde böyle birşey yapacakmış ama bence tamamen saçmalık

Farklı kullanıcı grupları farklı tarzda yazılımlardan hoşlandığı için stock rom opsiyonun da bulunması bence tam tersine çok iyi bir olay. Şahsen Samsung programlarının birçoğundan nefret eden birisi olarak S4 veya Htc One gibi bir cihazı firma romu ile 2 ay kullanmam cihazdan soğumama yetecektir. Cihazlardaki birçok takılma, donma ve kararsızlık stock roma firmalar tarafından eklenip arka planda çalıştırılan uygulamalar yüzünden oluyor. Yani stock rom nispeten daha akıcı ve daha az hatalı olacaktır. Ayrıca isteyen stock romlu cihazı kullanır, isteyen firma romlu cihazı. Şahsen bu tarz yazılımsal opsiyonları hep sevmişimdir :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Aynen katılıyorum dostum.s4 te o kadar özellik var kim kullanıyor ki hepsini.çoğu kullanıcı alıp cebine koyuyor.alo alo alo bu kadar.cem yılmaz'ın dediği gibi cebinde uzaya cikacak telefon var daha resim çekemiyor :) ben bu modeli begendim gelirse alirim bile.fiyatı da uygun

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Ben de niyetine giriyorum da bana Galaxy S'ten fazla ne verecek onu düşünüyorum. Mesajı 5 milisaniye daha mı hızlı gönderecek? Ya yanlış mesaj yazdıysam? "Aha gitti, tüh Emel'e atıcamıza Ekrem abi'ye attık o_O" durumuna düşmeyelim :D
Şakası bir yana birçok kişi şu cihazları facebook a girip, yerini etiketlemek veya candy crush saga oynamak için kullanıyor(ben de çoğu zaman oynuyorum :D ) Gerekli mi 2000 TL böyle bir cihaza vermek? Aynı oyunu 500TL lik cihazda da oynayabiliyorken aradaki fark bana ne verecek? Samsung un yazılımlarını rahat çalıştırsın diye mi aradaki farkı vereceğim?
Belli de olmaz haftaya Htc One veya S4 alır bu yorumu düzenlerim, kim bilir :ehe

• Beğen
Tepkiler: ANIL ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Yine de açık kapı bırakıyon heee :)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Piyango falan çıkar belli mi olur :)