Türe
Üye
Bu sürüm Türkiye ye gelmeyebilir.
Sanirim operator odakli bir cihaz olacak abi. Bu arada cihazi alabildin mi ?
Bu sürüm Türkiye ye gelmeyebilir.
Eğer gerçekten Bootloader'ı tamamen açıksa o telefona hangi işletim sistemlerini kurabileceğinizi bir düşünün.
Eğer gerçekten Bootloader'ı tamamen açıksa o telefona hangi işletim sistemlerini kurabileceğinizi bir düşünün.

Google izin verirmi sence?Eğer gerçekten Bootloader'ı tamamen açıksa o telefona hangi işletim sistemlerini kurabileceğinizi bir düşünün.
Bootloader açık olsun.Gerisinde Google'ın iznine ihtiyacımız yok.[ENGİN];6105228' Alıntı:
Google izin verirmi sence?
Driver gerek.
Win8 i kaldırır sanırım![]()
Bende onu diyorum google bu noktada Samsung'a bu izni vermez.
Bootloader açık olsun.Gerisinde Google'ın iznine ihtiyacımız yok.
- - - Eklendi - - -
Driver gerek.
Kendi malını kullansın diye[ENGİN];6105243' Alıntı:
Bende onu diyorum google bu noktada Samsung'a bu izni vermez.
Bil bakalım niye vermez?

Kendi malını kullansın diye![]()

Bootloader açık olsun.Gerisinde Google'ın iznine ihtiyacımız yok.
- - - Eklendi - - -
Driver gerek.
ubuntu kurulabilir vea debianwin8 icin gereken driverlari ben vereyim de kurulum icin gereken boş alanı nereden bulacaksinizama windowsRT'nin kurulmasi kolay.
win8 icin gereken driverlari ben vereyim de kurulum icin gereken boş alanı nereden bulacaksinizama windowsRT'nin kurulmasi kolay.
Nexuslarin driverlari acik zaten
nexusların çipset gpu vb. driverları açık ubuntuda çalıştırmaya uğraşıyolar zaten o driverları
Nexus un Android için yazılan driverlarından mı bahsediyorsun yoksa WinRT için de Nexus driverı mı var?
nexusların çipset gpu vb. driverları açık ubuntuda çalıştırmaya uğraşıyolar zaten o driverları
Abi geliştirici isen alAli alayim mi bu telefonu? Note2 den vazgeçtim![]()
benim Note 2 den sonraki telefonum belli oldu sanırım 
Abi geliştirici isen albenim Note 2 den sonraki telefonum belli oldu sanırım
![]()
Ben de alayım mı bu S4 ten