Google Chrome Açılmıyor, açılması için ne yapmam gerekiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Google Chrome Açılmıyor, açılması için ne yapmam gerekiyor?
Google tarafından geliştirilen internet tarayıcısı Chrome bir türlü açılmıyor. Google Chrome'un açılması için ne yapmak gerekiyor ve yapılması gereken tüm işlemler makalemizde yer alıyor.

Google firmasının piyasaya sürdüğü ve kullanıcıların son zamanlarda kullandığı internet tarayıcısı bildiğiniz gibi Google Chrome olarak bilinmektedir.Genel olarak çok fazla kullanılan sistemler belirli hatalar çıkartabilir ve kullanıcılarına sorunlar yaşatabilir.Son zamanlarda ise kullanıcıların Google Chrome üzerinden yaşadığı bir çok sorunu bulunmaktadır.Bu sorunlar genel olarak eklenti hataları,açılmama sorunları vb. birçok hataları bulunuyor.

Özellikle son zamanlarda karşılaşılan sorunlardan birisi ise Google Chrome tarayıcısının açılmaması ve kullanılamamasıdır.Bu gibi bir durum için neler yapabilirsiniz yada yeniden Google Chrome tarayıcısını nasıl kullanılabilir duruma getirebiliriz.

1-Google Chrome Tarayıcısını yeniden başlatabilirsiniz
-Chrome’dan çıkın ve yeniden açın Windows: Ctrl + q tuşlarına basın. Mac: ⌘ + q tuşlarına basın Sayfayı tekrar yüklemeyi deneyin.

Not : Bilgisayar kullanıyorsanız daha önce açık olan herhangi bir sekmeyi de yeniden açabilirsiniz:Farklı işletim sistemine ait bilgisayarlar için
-Windows: Ctrl + Üst Karakter + t tuşlarına basın.
-Mac: ⌘ + Üst Karakter + t tuşlarına basın
Yada bu işlemi Ctrl+Alt+Del ve ardından Görev Yöneticisi ile açık olan Google Chrome tarayıcılarını tamamen kapatınız..

2-Google Chrome için ilk olarak Program Ekle Kaldır üzerinden yada farklı bir işletim sistemi kullanıyorsanız tamamen bilgisayarınızdan kaldırınız ve tekrar farklı bir tarayıcı üzerinden Google Chrome programını indiriniz ve kurunuz..

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


3-Kötü amaçlı bir yazılım olup olmadığını öğrenmek için Google Temizleme Aracı kullanabilirsiniz.Bu işlem için ise Chrome Temizleme Aracı‘nı indiriniz ve kurulum yapınız

4-Ağ ve İnternet bağlantı sorunlarını kontrol ediniz.Bu durum diğerlerine göre küçük bir ihtimaldir ama genede kontrol ediniz.Lütfen internet bağlatınızı,Dns adreslerinizi kontrol ediniz ve bağlantı sorunlarına bakınız.

Bu işlemlerden sonra ise büyük ihtimal sorun ortadan kalkmış olacaktır.Her işlemden sonra bilgisayarınızı mutlaka yeniden başlatınız.Eğer halen sorun devam ediyorsa klasik olarak format atmak aklınıza gelecektir.
 

Ekli dosyalar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tşkler
 

Benzer Konular

Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
658
Buğra
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
331
Buğra
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Buğra
Buğra
Cevap
3
Görüntüleme
484
PALA.


Üst Alt