Adana kebap yedim duple:D Ohh afiyet olsun canım çekti valla:aha::naughty:
Zıpçıktı Üye Mehmet' Alıntı: Adana kebap yedim duple Genişletmek için tıkla ... Ohh afiyet olsun canım çekti valla
Mehmet' Alıntı: Adana kebap yedim duple Genişletmek için tıkla ... Ohh afiyet olsun canım çekti valla
-YARINIYOK- Üye aaaaaaaaaaaaa zıpçıktı Chucky aileyi siler misin hem izman büyük olmuş ceza alırsın iyi akşamlar ali
DiaBLoS Admin Nadir' Alıntı: iyi akşamlar Ali..nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyi akşamlar hocam . Yine geldi şu uyuz pazar günü nasıl olabilirim ki .. Fener yenerse bugün , daha iyi olabilirim .. Siz nasılsınız ? -YARINIYOK-' Alıntı: aaaaaaaaaaaaa zıpçıktı Chucky aileyi siler misin hem izman büyük olmuş ceza alırsın iyi akşamlar ali Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Nadide ..
Nadir' Alıntı: iyi akşamlar Ali..nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyi akşamlar hocam . Yine geldi şu uyuz pazar günü nasıl olabilirim ki .. Fener yenerse bugün , daha iyi olabilirim .. Siz nasılsınız ? -YARINIYOK-' Alıntı: aaaaaaaaaaaaa zıpçıktı Chucky aileyi siler misin hem izman büyük olmuş ceza alırsın iyi akşamlar ali Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Nadide ..
DiaBLoS Admin Mehmet' Alıntı: Hoşgeldin Ali nasılsın Genişletmek için tıkla ... Allaha şükür iyi olmak ne mümkün mü Mehmet abi . Maalesef Pazar yine geldi ... Sen nasılsın ? Nadir' Alıntı: iyiyiz Allah'a şükür..evet ben de sevmiyom pazarı.. Genişletmek için tıkla ... Sevilecek bir tarafı yok ki hocam ..
Mehmet' Alıntı: Hoşgeldin Ali nasılsın Genişletmek için tıkla ... Allaha şükür iyi olmak ne mümkün mü Mehmet abi . Maalesef Pazar yine geldi ... Sen nasılsın ? Nadir' Alıntı: iyiyiz Allah'a şükür..evet ben de sevmiyom pazarı.. Genişletmek için tıkla ... Sevilecek bir tarafı yok ki hocam ..
-YARINIYOK- Üye ------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------
DiaBLoS Admin Mehmet' Alıntı: Sağol Ali şükür iyiyim Kayseri yenerse süper olurum Hoşgeldin Emre Genişletmek için tıkla ... İhtimali yok Mehmet abi .. --------------- Ekleme --------------- Ben Fenerbahçe maçına geçiyorum . Herkese iyi akşamlar . Keyifli forumlar diliyorum .
Mehmet' Alıntı: Sağol Ali şükür iyiyim Kayseri yenerse süper olurum Hoşgeldin Emre Genişletmek için tıkla ... İhtimali yok Mehmet abi .. --------------- Ekleme --------------- Ben Fenerbahçe maçına geçiyorum . Herkese iyi akşamlar . Keyifli forumlar diliyorum .