:d::d::d:
Anıl Umut Emekli Yönetici -YARINIYOK-' Alıntı: seni gördüm daha iyi oldum anıl umut dalaşmaya birilerini arıyordum Genişletmek için tıkla ... Dalaş da görelim Nadide Nadir abi merhabalar
-YARINIYOK-' Alıntı: seni gördüm daha iyi oldum anıl umut dalaşmaya birilerini arıyordum Genişletmek için tıkla ... Dalaş da görelim Nadide Nadir abi merhabalar
-YARINIYOK- Üye kardeşim gel gel --------------- Ekleme --------------- nadir abim bu gün sadece yuvarlanıyor konuşmuyor boğazı acıyormuş
kardeşim gel gel --------------- Ekleme --------------- nadir abim bu gün sadece yuvarlanıyor konuşmuyor boğazı acıyormuş
-YARINIYOK- Üye Nadir' Alıntı: açım Nadide.. Genişletmek için tıkla ... buyur abi Anıl Umut' Alıntı: İyi,Nadir abi geçmiş olsun yarın da benim boğazım ağrır Genişletmek için tıkla ...
Nadir' Alıntı: açım Nadide.. Genişletmek için tıkla ... buyur abi Anıl Umut' Alıntı: İyi,Nadir abi geçmiş olsun yarın da benim boğazım ağrır Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK- Üye Nadir' Alıntı: offf Nadide... Genişletmek için tıkla ... niye kızıyorsun abi ya açlık hissit gitsin diye yaptım ben
Nadir' Alıntı: offf Nadide... Genişletmek için tıkla ... niye kızıyorsun abi ya açlık hissit gitsin diye yaptım ben
-YARINIYOK- Üye mehmet abiiiiii --------------- Ekleme --------------- tamam işte nadir abim bende buna uğraştım
-YARINIYOK- Üye bende seni üzmem nadir abim benim --------------- Ekleme --------------- Mehmet' Alıntı: Adana kebap yedim duple Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun abi
bende seni üzmem nadir abim benim --------------- Ekleme --------------- Mehmet' Alıntı: Adana kebap yedim duple Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun abi