Kingmortall
Üye
site hakkındaya açtım 1 tane yanlış dediler symbian destege açtım 20 30 kişi bakmış cvp yazmamışlar 1 tanede symbian oyunlar bölümüne açtım ama symbian destege taşınmış onada 10 20 kişi bakmış cevap yok ayrıca fairy diye bi moderatöre sordum bu cvbı verdigüzel kardeşim moderatörler mühendis mi? bilen arkadaşlar varsa sana orda yardım ederler..konularını yanlış yere açmışın oraya ben taşıdım.bilsem yardım ederdim güzel kardeşim...ben sana yine bir iyilik yapıyım seni samsunspor arkadaşımıza gönderiyim..kendisi ayın üyesi o bu işi bilir..
Doğrusunu yaptın HocamAllah Allah..ne yapıyım Ata sen söyle?
Hadi len oradan!..Bi ara resmini gördüğümde epeyi bi kilon vardı da ondan dedim
Aleyküm Selam Ataaa he yaa sabırsızlandım , çok durgunduk da bir ara , özledim herkezi
Geçmiş sayfalarda yazdıklarına istinaden söyledim yahuNe kıskanması yahu söylesene
symbian destek bizim alanımız değil bir kere yanlış..neyse Güven abin birazdan ilgilenir..biraz bekle..site hakkındaya açtım 1 tane yanlış dediler symbian destege açtım 20 30 kişi bakmış cvp yazmamışlar 1 tanede symbian oyunlar bölümüne açtım ama symbian destege taşınmış onada 10 20 kişi bakmış cevap yok ayrıca fairy diye bi moderatöre sordum bu cvbı verdi
Nadir ve anıl adlı moderatörlere sorun symbian destek onların alanı ondan sordum
110 kiloydum ama o kadar belli olmaz benim kilom, boy var bende kapı gibi...
Şebboo şebooo(bu sefer de ben diyeyim )
haydin Millet..
İyiyim mustafa abi Sağolasın,sen?
Uşaklar halaya tutuşmaz onlar kolbastı yaparlar
haydin gardaşlar
tamam ama kendi operatör baglantımı nasıl silecemTamam mı Gökhancığım Güven abin yarın yardımcı olacak..sen ilk olarak kendi operatör bağlantını sil veya kapat..
Bir sorununuzu bizlerle paylaştığınızda -her ne kadar sinir bozucu olsa da- beklemek durumundasınız. Eğer şanslı iseniz, ilgili bölüm moderatörünün sorununuz hakkında bilgisi vardır (ki her zaman olması beklenemez) ya da konu hakkında bilgi sahibi olan üyeler o anda aktiftir, 1-2 gün içinde cevap gelir. Ancak normal şartlar altında ve biraz da şansınızın yaver gitmediği durumda 1 haftadan önce şikâyet etmemenizi öneririm. Kaldı ki 20-30 kişinin bakması bizim sitemiz için hiç de anormal bir rakam değil. 250.000 kişinin baktığı konularımız mevcut.site hakkındaya açtım 1 tane yanlış dediler symbian destege açtım 20 30 kişi bakmış cvp yazmamışlar 1 tanede symbian oyunlar bölümüne açtım ama symbian destege taşınmış onada 10 20 kişi bakmış cevap yok ayrıca fairy diye bi moderatöre sordum bu cvbı verdi
Nadir ve anıl adlı moderatörlere sorun symbian destek onların alanı ondan sordum
Yapılandırma ayarlarından sil ve internet bağlantın böylece tamamen kesilmiş olur.tamam ama kendi operatör baglantımı nasıl silecemarkadaşlar kusura bakmayın boşuna meşkul ettiysem
Ben o baklavadan bahsetmiyorum. Şu anki halimden bahsediyorum ama anlamadın galiba senAta ABi baklavayı çok severim severim ama 68 kiloyum boyumda 179cm
Yok valla anlamadım,ama şimdi anladım,daha büyüycez bizBen o baklavadan bahsetmiyorum. Şu anki halimden bahsediyorum ama anlamadın galiba sen
Eh zamanla tabiiYok valla anlamadım,daha büyüycez biz
Kiim?Kızdı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?