geliyim diyeceğim ama gelemem burda pek yok hemen eridi..sagol Nadir Hocam Koşuşturmaca Ya bu 2010 yılını Çok sevdim bir kar yagıyor izmite süper dışarı çıkıp kardan adam yapasım var yani ama tek başıma yapamam

anlaşılan bölgelerin yeri değişmiş..![]()
) pastırmanın orjinalini onlar yiyor bizde burda sucuk pastırma yiyoruz zannediyoruz (kayseri denilince neden aklıma pastırma geliyor erman hocanın yüzünden kızmayın bana 
valla Levent ben aslında Sivaslıyım 16-17 senedir Kayseride kalırım belki2 belki 3 kez pastırma yemişimdir..çok pahalı maalesef el değmiyor..ancak sucuk yiyebiliyoruz..Keşke öyle bir şey olsa) pastırmanın orjinalini onlar yiyor bizde burda sucuk pastırma yiyoruz zannediyoruz (kayseri denilince neden aklıma pastırma geliyor erman hocanın yüzünden kızmayın bana
![]()

Ama şu "herkes yöneticilere oy veriyor" anlayışına fena halde karşıyım... Tam tersine millet bize yanlış anlaşılmamak için, yağ çekiyor gibi görünmek istemediği için oy vermiyor!.. Mesela Halit... Adamın favori müziği benim profil müziğim, adam günde 5 vakit övüp duruyor ama zorla 6 puan verdi. Yanlış anlaşılmamak için. Fıstık gibi müziğim dereceye giremedi be
Ne var len??? Ne diyorsun
Zevk mi
Var tabii Halit'im olmaz mı
Ne güzel söyledin yahu
Keşke beni de uğraştırmasalar![]()
bence profil müzik yarışması güzel oldu kimse incitilmeden rencide edilmden zevkli bir biçimde son buldu.tekrardan eline sağlık.ama mesela adminlere yağ yakıldığıda olmuyor değil

Bizde çeşit olmaz dostum biz sadeliği severizvalla doğru ata'yada dedim nedenini ah une belle histoire ahhbence profil müzik yarışması güzel oldu kimse incitilmeden rencide edilmden zevkli bir biçimde son buldu.tekrardan eline sağlık.ama mesela adminlere yağ yakıldığıda olmuyor değil
açıkla kardşim yarıda bırakma zevkler çeşitli
iyi geceler gönüldaşlar hepinizi öpirem ben bakudan gelmişem selamlar getirmişem hepimiz gardaşız kanız![]()