Fesatca konuştuğunda anlayabiliyorum sadece :hmmm
greenmile Üye Revengeful' Alıntı: Aleykümselam Murat ağabey hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... abin kurban olsun sana zaza' Alıntı: Aleyküm selam açık olduğuma bakmayın yoldayım Genişletmek için tıkla ... ne yolu bu zaza
Revengeful' Alıntı: Aleykümselam Murat ağabey hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... abin kurban olsun sana zaza' Alıntı: Aleyküm selam açık olduğuma bakmayın yoldayım Genişletmek için tıkla ... ne yolu bu zaza
.BlueTR Üye Necmati' Alıntı: Htc'mden ilk mesajim Genişletmek için tıkla ... Yeni HTC HD2 hava atmalık telin hayırlı olsun
Necmati' Alıntı: Htc'mden ilk mesajim Genişletmek için tıkla ... Yeni HTC HD2 hava atmalık telin hayırlı olsun
.BlueTR Üye Necmati' Alıntı: hava atmadim ama sağol Genişletmek için tıkla ... Öyle diil kızlara hava atmalık Elime dayımın İpHone 3GS sini yürüttüğüm günü hatırladım
Necmati' Alıntı: hava atmadim ama sağol Genişletmek için tıkla ... Öyle diil kızlara hava atmalık Elime dayımın İpHone 3GS sini yürüttüğüm günü hatırladım
Revengeful Emekli Yönetici barlazz43' Alıntı: Öyle diil kızlara hava atmalık Elime dayımın İpHone 3GS sini yürüttüğüm günü hatırladım Genişletmek için tıkla ... İlla hava atmak istiyorsan benim yaptığımı yapacaksın Üzerine deri mont bir cebinde iPhone 3GS diğer cebinde iPhone 4
barlazz43' Alıntı: Öyle diil kızlara hava atmalık Elime dayımın İpHone 3GS sini yürüttüğüm günü hatırladım Genişletmek için tıkla ... İlla hava atmak istiyorsan benim yaptığımı yapacaksın Üzerine deri mont bir cebinde iPhone 3GS diğer cebinde iPhone 4
.BlueTR Üye Revengeful' Alıntı: Bak kızlar iPhone oyunlarını çok sever. O yolla yakınlaşabilirsin Genişletmek için tıkla ... Akrabam çakma İPhoneyle sarayın en zenginini kaptı Bize ne kalcak ki
Revengeful' Alıntı: Bak kızlar iPhone oyunlarını çok sever. O yolla yakınlaşabilirsin Genişletmek için tıkla ... Akrabam çakma İPhoneyle sarayın en zenginini kaptı Bize ne kalcak ki