he anladım :) :naughty:
zaza Üye Necmati' Alıntı: öff filozoflaşmayın yine Genişletmek için tıkla ... sabahtan beri filozof gibi dolaşan kim
Necmati' Alıntı: öff filozoflaşmayın yine Genişletmek için tıkla ... sabahtan beri filozof gibi dolaşan kim
Necmati Üye hee şüle yav Pino --------------- Ekleme --------------- zaza' Alıntı: sabahtan beri filozof gibi dolaşan kim Genişletmek için tıkla ...
hee şüle yav Pino --------------- Ekleme --------------- zaza' Alıntı: sabahtan beri filozof gibi dolaşan kim Genişletmek için tıkla ...
zaza Üye minoo' Alıntı: Hahahaaaha aldın lafını tabii, saklan şimdi Helal İsa Genişletmek için tıkla ... Necmati' Alıntı: sende hemen onu savun Genişletmek için tıkla ... çünkü savunulacak birşey var
minoo' Alıntı: Hahahaaaha aldın lafını tabii, saklan şimdi Helal İsa Genişletmek için tıkla ... Necmati' Alıntı: sende hemen onu savun Genişletmek için tıkla ... çünkü savunulacak birşey var
63 mustafa Üye zaza' Alıntı: filozoflukyani bu gerçi sen operadan giriyon şöyle anlatayım : hmmm Genişletmek için tıkla ... yok internet kafedeyim
zaza' Alıntı: filozoflukyani bu gerçi sen operadan giriyon şöyle anlatayım : hmmm Genişletmek için tıkla ... yok internet kafedeyim
63 mustafa Üye Necmati' Alıntı: ben buranın baş filozfuyumda ondan bahsediyorlar.. Genişletmek için tıkla ... ama olmazki böyle ikiside sana yükleniyorlar
Necmati' Alıntı: ben buranın baş filozfuyumda ondan bahsediyorlar.. Genişletmek için tıkla ... ama olmazki böyle ikiside sana yükleniyorlar
zaza Üye Necmati' Alıntı: ben buranın baş filozfuyumda ondan bahsediyorlar.. Genişletmek için tıkla ... filozofluk derneğini ben kurdum sizdeki yeteneği keşfettim hatta şöyle bir espri yapmıştım bayrağımızın amblemi
Necmati' Alıntı: ben buranın baş filozfuyumda ondan bahsediyorlar.. Genişletmek için tıkla ... filozofluk derneğini ben kurdum sizdeki yeteneği keşfettim hatta şöyle bir espri yapmıştım bayrağımızın amblemi
Necmati Üye zaza' Alıntı: filozofluk derneğini ben kurdum sizdeki yeteneği keşfettim hatta şöyle bir espri yapmıştım bayrağımızın amblemi Genişletmek için tıkla ...
zaza' Alıntı: filozofluk derneğini ben kurdum sizdeki yeteneği keşfettim hatta şöyle bir espri yapmıştım bayrağımızın amblemi Genişletmek için tıkla ...
Necmati Üye Revengeful' Alıntı: Necmi, bu zaza ne diyor ? Genişletmek için tıkla ... onun dilini sen çözmemişmiydin
Revengeful' Alıntı: Necmi, bu zaza ne diyor ? Genişletmek için tıkla ... onun dilini sen çözmemişmiydin