buketcik
Üye
Gitsinler kendilerine başka oyuncak bulsunlar
videodakinin teki çarpılmış zaten ama akıllanmamış
haklısın gerçekten.ne çarpılması ilahiler müzikle yapılmıyomu gençlerde genel olarak dinlemiyor ama rock oldumu kendinden geçiyor bunu bilen bazı sanatçılar bu yola baş vuruyor
ne çarpılması ilahiler müzikle yapılmıyomu gençlerde genel olarak dinlemiyor ama rock oldumu kendinden geçiyor bunu bilen bazı sanatçılar bu yola baş vuruyor
yani merak etmeyin ben sinirlenirsem size hissettirmeden giderim bağazına sarılırım sorun yok yaniRock'cılar ilahi ile oynayacağına gitsinler başka oyuncak bulsunlar
Yöneticilere NOT: Biz gergin değiliz güzel güzel isa abi ile tartışıyoruz , bizde gerginlik küslük kırılma olmazTartışmayı tadında bırakırız
yani merak etmeyin ben sinirlenirsem size hissettirmeden giderim bağazına sarılırım sorun yok yani
merak etme öldürecek kadar sıkıp sonra bırakıcamFazla sıkma boğazımı abi ölürüm
merak etme öldürecek kadar sıkıp sonra bırakıcam
sen sağol yiğenim öldürdükten sonra parçalayanlarda varAllah razı olsun abi sen öldürdükten sonra yine bırakacakmışsın
Öldürdükten sonra bırakmayanlarda var
sen sağol yiğenim öldürdükten sonra parçalayanlarda var
öbür tarafta ruhun şuanki halinin bir arı boyutu kadardır
Abi diğer tarafa tek parça halinde gitmek istiyorumO yüzden organ bağışıda yapmıyorum Eğer parçalayacaksan organlarımı maxicep e gönder lütfen
Artık reklamlarda yazıyormuş 2. el rahmetliden temiz organ bulunur diye
Dikkat çekmekmi istiyosun
Hosgeldin
öbür tarafta ruhun şuanki halinin bir arı boyutu kadardır
yani o organlar boşuna gideceğine yararı olsun dimi
NECMATİ Necmi Abiye Sesleniş :D' Alıntı:Necmi abi seni seviyorum sen gelme bizimle sen bu dünyada kalmangalda patlıcan yap Ben çok severim patlıcanı Arada bir mezarıma getirirsin
Aaaa senide götürecem seni almadan şurdan şuraya gitmem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?